Layout & dekor webshop

Beachflaggor

Flaggorna är printade på en duk av 115g Polyglans, vilket är en textil i hög kvalitet som är anpassad för användning både inom- och utomhus. Materialet karaktäriseras av fin färgåtergivning.

 

Masten är tillverkad i två delar. Den övre delen är gjord i glasfiber och den undre delen i aluminium. Denna kombinationen av material gör masten både starkare och mer flexibla än master tillverkade helt i aluminium.

 

Eftersom en beachflagga kan användas både inomhus och utomhus på många olika underlag så finns det flera olika sorters fötter och markfästen att välja mellan.Beachflaggorna levereras med en praktisk transportväska. 

 

Aktuellt

Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.
Glasdekor som släpper igenom ljus men samtidigt insynsskyddar.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Vi startar det nya året (2019) med att mobilanpassa vår webshop.Att ha en mobilanpassad webbshop blir allt viktigare då shoppingen via mobil ökar explosionsartat. Vi har nu uppdaterat vår webshop till responsiv design för att öka tillgängligheten och göra innehållet mer användarvänligt. En annan n...
Väggdekor med rustik och naturnäsa känsla.