Layout & dekor webshop

Beachflaggor

Flaggorna är printade på en duk av 115g Polyglans, vilket är en textil i hög kvalitet som är anpassad för användning både inom- och utomhus. Materialet karaktäriseras av fin färgåtergivning.

 

Masten är tillverkad i två delar. Den övre delen är gjord i glasfiber och den undre delen i aluminium. Denna kombinationen av material gör masten både starkare och mer flexibla än master tillverkade helt i aluminium.

 

Eftersom en beachflagga kan användas både inomhus och utomhus på många olika underlag så finns det flera olika sorters fötter och markfästen att välja mellan.Beachflaggorna levereras med en praktisk transportväska. 

 

Aktuellt

Textile frames är lösningen för snabb och enkel montering av utbytbar vepa av textil.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Ibland vill man meddela sin omgivningom att få vara ifred och inte bli störd.Har man en dörr att stänga så kan manhänga en skylt på dörrhandtaget.Skylten kan även användas som en påminnare.Passar såväl på hotellet, jobbet som i hemmet.Skylten är tillverkad i 3mm spvc plast med enkel eller du...
Väggmonterade skyltar med ringpärmsfästen och plats för arbetsplatsinformation.
Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.