Layout & dekor webshop

Roll up, bärbara budskap

 

De har blivit mycket populära tack vare sin användarvänlighet , smarta design och att de är lätta att transportera. Detta är ett utmärkt redskap när det gäller att kommunicera budskap. Perfekt att använda för att marknadsföra eller för att skapa stämning och dynamik på till exempel mässor, presentationer m.m.

En Roll up består av en bildkassett som står på marken och en bildvåd som man drar upp ur kassetten och fäster på baksidan med hjälp av en pinne.

Rollupen tar väldigt liten plats när den är nedpackad och kan lätt nedmonteras och transporteras i en smart väska. Man kan utan problem bära omkring med flera roll ups eftersom vikten endast ligger runt 3 kilo.

Just nu har vi kanonerbjudande på Roll ups i vår webshop.

Roll up, massor av rollups i vår webshop,

 

Aktuellt

Textile frames är lösningen för snabb och enkel montering av utbytbar vepa av textil.
Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.
Glasdekor som släpper igenom ljus men samtidigt insynsskyddar.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Vi startar det nya året (2019) med att mobilanpassa vår webshop.Att ha en mobilanpassad webbshop blir allt viktigare då shoppingen via mobil ökar explosionsartat. Vi har nu uppdaterat vår webshop till responsiv design för att öka tillgängligheten och göra innehållet mer användarvänligt. En annan n...