Layout & dekor webshop

Affischer & flygblad

Affisch (ytterst av latinets ad "till", "vid" och figico "fästa") är ett reklam- eller informationsanslag, ofta med en visuellt genomarbetad utformning. Ibland även kallad poster (engelska).

"..."

Flygblad, litet pappersblad med ett enkelt budskap. Budskapet är oftast kommersiell reklam eller politisk propaganda. Flygblad kan spridas ut för hand, men framför allt i krig har de spridits från flygplan.

Källa: www.wikipedia.org 2010-12-06Att tänka på vid beställning av affischer och flygblad:

Format
Standard formaten sträcker sig från A4 och upp till 700—1000 mm men självklart kan vi även trycka affischer i andra format också.

Upplaga
Antalet exemplar av trycksaken.

Färg/svartvitt
Digitaltryck kan fås i såväl fyrfärg som svartvitt.

Design
Logotyper, foton, bakgrunder, accentfärger m.m. Vi kan hjälpa till att utforma din affisch från grunden eller ta fram tryckfärdigt original utifrån befintlig design.

Användningsområde

Är affischen ämnad för inomhus- eller utomhusbruk? Ska affischen(affischerna) sitta uppe en kortare eller längre period? Användningsområdet påverkar materialvalet i hög utsträckning.

Papperskvalitet & ytbehandling
Papper kan ha en mer eller mindre behandlad yta, allt från helt obehandlat (obestruket) papper till ett riktigt glansigt (bestruket) papper. Färger och läsbarhet kan påverkas av papprets ytbehandling. Förutom affischpapper kan vi också erbjuda självhäftande material.

Efterbehandling
Affischerna går att få monterade på 3mm kapa om man vill ha lite bättre stabilitet. Det går även att lägga på en laminering för att öka tåligheten samt ge den extra glans.

Aktuellt

  Nyhet i webshopen - Informationstavla med fack och snäppramar Storlek: b1220x1300Plats för 8st stående snäppramar i A4format samt 5st akrylfack för foldrar/broschyrer mm   Utförande: Tryck av egna rubriker och egen logotyp ingår i priset.   Material: Bottenskivan är en aluminiumkompositski...
Vi tillverkar akrylprodukter i flera modeller & storlekar. Kontakta oss för offert    
Textile frames är lösningen för snabb och enkel montering av utbytbar vepa av textil.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Ibland vill man meddela sin omgivningom att få vara ifred och inte bli störd.Har man en dörr att stänga så kan manhänga en skylt på dörrhandtaget.Skylten kan även användas som en påminnare.Passar såväl på hotellet, jobbet som i hemmet.Skylten är tillverkad i 3mm spvc plast med enkel eller du...