Layout & dekor webshop

Från idé till färdig produkt

 

En digital tryckpress fungerar ungefär som en lite större kontorsskrivare, men med lite utökad funktionalitet. I dag är tekniken utvecklad och bildkvaliteten blir oftast minst lika bra som de äldre, traditionella tryckmetoderna.

Fördelen med digitaltryck är att startkostnaden som regel inte är så hög, bl.a eftersom det inte krävs några tryckplåtar som vid offsettryck. Detta innebär att man kan trycka mindre upplagor (t.ex. 50 ex av en folder).

När man ska göra en trycksak gäller det att använda sig av den teknik som passar bäst med tanke på förutsättningarna, så som upplaga, format och omfång (antal sidor).

 

Exempel på trycksaker vi åtar oss att trycka:

Affischer
Flyers
Folders
Enklare broschyrer
Visitkort

 

Aktuellt

Textile frames är lösningen för snabb och enkel montering av utbytbar vepa av textil.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Ibland vill man meddela sin omgivningom att få vara ifred och inte bli störd.Har man en dörr att stänga så kan manhänga en skylt på dörrhandtaget.Skylten kan även användas som en påminnare.Passar såväl på hotellet, jobbet som i hemmet.Skylten är tillverkad i 3mm spvc plast med enkel eller du...
Väggmonterade skyltar med ringpärmsfästen och plats för arbetsplatsinformation.
Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.