Layout & dekor webshop

FototapetEn fototapet kan liva upp en annars tråkig kontorsmiljö eller färglös lägenhet. Med dagens digitalteknik kan man faktiskt få alldeles egna tapetmönster upptryckta.

Egna enkla mönster, stilistiska symboler eller detaljrika foton; möjligheterna är många! Kanske har du redan en idé om ett mönster som du vill förverkliga eller så kanske du vill ha hjälp med att formge en alldeles ny unikt tapet. Semesterbilderna kanske kan förgylla en vägg i köket och påminna om dina smultronställen vid varje måltid. Det går även att skapa enkla stilistiska mönster utifrån foton, under förutsättning att bildunderlaget är av hög kvalité med starka kontraster och färger. Man kan till exempel reducera antalet färger i en bild och få ett resultat som påminner om Andy Warhols Marilyn Monroe bilder.

Fototapeter är kanske i första hand lämpliga att sätta upp på enstaka väggar (fondväggar) eftersom de ofta är ganska livfulla och brokiga, men naturligtvis går det att tapetsera hela rum med dessa tapeter. Allt hänger på vilket motiv man väljer. Ibland kan tapetsering vara att föredra framför att sätta upp en målad eller skuren dekor (väggdekaler), då tapeten kan ge ett mjukare, lugnare intryck och en mer integrerad känsla.Aktuellt

Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.
Glasdekor som släpper igenom ljus men samtidigt insynsskyddar.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Vi startar det nya året (2019) med att mobilanpassa vår webshop.Att ha en mobilanpassad webbshop blir allt viktigare då shoppingen via mobil ökar explosionsartat. Vi har nu uppdaterat vår webshop till responsiv design för att öka tillgängligheten och göra innehållet mer användarvänligt. En annan n...
Väggdekor med rustik och naturnäsa känsla.