Layout & dekor webshop

Plåtskyltar

 

Aluminium
De flesta plåtskyltarna tillverkas i aluminium. Plåtarna levereras släta, 2-kantvikta eller 4-kantvikta. Med eller utan hålperforering. Plåtarna levereras oftast vitlackerade eller natureloxiderade men kan också fås i önskad kulör. Text och bild produceras i folie som monteras på dessa. Skyltarna belyses med fördel med spotlihgts.

Lämpliga användningsområden är bl.a. företagsskyltning, logoskyltning, byggskyltning, reklam, hänvisning och vägskyltning. Med den stora anpassningsmöjligheten de har så passar de både i interiöra och exteriöra miljöer.

Plåtskyltar i aluminium kan bovkas i 2 eller 4 kanter


Borstad aluminium
Aluminium med en dekorativ borstad yta som påminner om rostfritt stål. Aluminium har en densitet som är ungefär en tredjedel av stålets och därför lämpar sig materialet ypperligt till skyltning på platser där konstruktionen inte får väga allt för mycket.

Läs mer om borstad aluminiumplåt >

 

Dibond
Är ett kompositmaterial med yttre aluminiumskikt och polytenkärna. Kan folietextas, screentryckas, böjas, valsas, konturformas, lackeras och är även lämplig för digitalt tryck. Dibond har obegränsade användningsområden. Både aluminiumets och plastens fördelar i en och samma skiva.

Tillbehör
Till ovan kategorier finns en mängd fästen och tillbehör. Bl.a. vinklar och beslag, stolpfästen och markfästen, wiresystem och distanser.


Aktuellt

Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.
Glasdekor som släpper igenom ljus men samtidigt insynsskyddar.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Vi startar det nya året (2019) med att mobilanpassa vår webshop.Att ha en mobilanpassad webbshop blir allt viktigare då shoppingen via mobil ökar explosionsartat. Vi har nu uppdaterat vår webshop till responsiv design för att öka tillgängligheten och göra innehållet mer användarvänligt. En annan n...
Väggdekor med rustik och naturnäsa känsla.