Layout & dekor webshop

Plåtskyltar

 

Skyltämnen i aluminium
Robusta skyltar i aluminiumplåt. Skyltämnet, själva plåten, kan levereras slät, 2-kantvikt eller 4-kantvikt. Med eller utan hålperforering längs kanten.

Plåtarna levereras oftast vitlackerade eller men kan folieras eller lackas i önskad kulör. Text och bild produceras i folie eller print som monteras på dessa. Skyltarna belyses med fördel med spotlights.

Lämpliga användningsområden är bl.a. logoskylt på fasad, byggskyltning, hänvisning och vägskyltning. Med den stora anpassningsmöjligheten de har så passar de både i interiöra och exteriöra miljöer.
 

Plåtskyltar i aluminium kan bovkas i 2 eller 4 kanter


Borstad aluminium
Borstad aluminium har en dekorativ borstad yta som påminner om rostfritt stål. Aluminium har en densitet som är ungefär en tredjedel av stålets och därför lämpar sig materialet ypperligt till skyltning på platser där konstruktionen inte får väga allt för mycket.

Läs mer om borstad aluminiumplåt >

 

Dibond, alupanel, Imagebond
Kompositmaterial med yttre aluminiumskikt och polytenkärna - aluminiumets och plastens fördelar i en och samma skiva, dvs lätta men hållbara skyltämnen som tål utomhusmiljö.

Tillbehör
Till ovan kategorier finns en mängd fästen och tillbehör. Bl.a. vinklar och beslag, stolpfästen och markfästen, wiresystem och distanser.


Aktuellt

Textile frames är lösningen för snabb och enkel montering av utbytbar vepa av textil.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Ibland vill man meddela sin omgivningom att få vara ifred och inte bli störd.Har man en dörr att stänga så kan manhänga en skylt på dörrhandtaget.Skylten kan även användas som en påminnare.Passar såväl på hotellet, jobbet som i hemmet.Skylten är tillverkad i 3mm spvc plast med enkel eller du...
Väggmonterade skyltar med ringpärmsfästen och plats för arbetsplatsinformation.
Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.