Layout & dekor webshop

Ljuslådor

En ljuslåda är en låda med inbyggd belysning där sidor och bakstycke tillverkas i aluminium som kan lackeras eller folieras i valfri kulör. I ljuslådan monteras vanligtvis LED lysdioder (Light Emitting Diode).

Se även avsnittet om Neon- & LEDskyltar>

 

 

 

 

Ljuslåda med utstående, lysande text - Profil 10

Användning: Skyltlådor, enkelsidiga eller dubbelsidiga.

Utförande: En ljuslåda där såväl lådan som fronten är tillverkad av aluminiumplåt. De detaljer som man vill ska lysa fräses bort från aluminiumplåten varefter man tillverkar en motsvarande bokstav av 10 mm akryl. Akrylbokstaven monteras in i den urfrästa fronten. Akryldetaljerna (tex bokstäver) kommer att lysa vitt i kanten och kan även lysa färgat framåt om man folierar med en färgad translucent folie på toppen.

Enkelsidig ljuslåda i profil

 

 

 

 

Enkelsidig ljuslåda, skylt belyst med lysrör

Enkelsidig ljuslåda - SP 16

Användning: Skyltlåda avsedd att placeras mot fasad eller på tak.

Utförande: Stommen eller lådan tillverkas av aluminium, ca 120-160 mm djup. Stommen blir förhållandevis stadig och därför passar denna typ av ljuslåda bra till skyltar i lite större format och för skyltar som ska monteras på fasad eller tak. Aluminium stommen kan lackeras i valfri kulör.

Fronten tillverkas av akrylplast och folieras med valfri folie eller print. Ljuskällan, LED belysningen, monteras inuti lådan.

Enkelsidig ljuslåda i profil

 

 

 

 

Dubbelsidig ljuslåda belyst med ljusrör

 

 

 

 

Dubbelsidig ljuslåda - SP 20

Användning: Skyltlåda avsedd att placeras stående, utstående från fasad eller hängande.

Utförande: Skyltlådans sida och list tillverkas av aluminium. Stommen/lådan kan lackas i valfri kulör. Eftersom skylten är dubbelsidig kan den monteras hängande, stående på backen eller utstående från väggen.

Fronten tillverkas av akrylplast och folieras med valfri folie eller print. Ljuskällan, LED-belysningen, monteras inuti lådan.

Enkelsidig ljuslåda i profil

 

 

 

 

 

 

 

 

Dekaperad plåtfront

Användning: Skyltlådor, enkelsidiga eller dubbelsidiga.

Utförande: En ljuslåda där såväl lådan som fronten är tillverkad av aluminiumplåt. De detaljer som man vill ska lysa fräses bort från aluminiumet och förses med en akrylfront. Akrylen kan vara vit eller folierad i önskad färg.

Den dekaperade skyltfronten kan med fördel kombineras med s.k. day/night folie. Det är en folie speciellt framtagen till ljuslådor och andra invändigt belysta skyltar som ger mörk dekor på dagen och ljus dekor på natten. Läs mer om day/night folien här>

Enkelsidig ljuslåda i profil

 

 

 

 

Thinlite LED

Användning: Tunna, enkelsidiga ljusskyltar för inomhusbruk.

Utförande: Slimmad design med en aluminium ram som endast är 19mm djup. Högkvalitativ LED med hög ljusstyrka, lång livstid och relativt låg energiåtgång. OBS! Finns i begränsat antal storlekar.

Enkelsidig ljuslåda i profil

 

 

 

 

 

Ljuslådor profil 10Thinlite LEDFler ljuslådor

 

Aktuellt

  Nyhet i webshopen - Informationstavla med fack och snäppramar Storlek: b1220x1300Plats för 8st stående snäppramar i A4format samt 5st akrylfack för foldrar/broschyrer mm   Utförande: Tryck av egna rubriker och egen logotyp ingår i priset.   Material: Bottenskivan är en aluminiumkompositski...
Vi tillverkar akrylprodukter i flera modeller & storlekar. Kontakta oss för offert    
Textile frames är lösningen för snabb och enkel montering av utbytbar vepa av textil.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Ibland vill man meddela sin omgivningom att få vara ifred och inte bli störd.Har man en dörr att stänga så kan manhänga en skylt på dörrhandtaget.Skylten kan även användas som en påminnare.Passar såväl på hotellet, jobbet som i hemmet.Skylten är tillverkad i 3mm spvc plast med enkel eller du...