Layout & dekor webshop

Ljuslådor

En ljuslåda är en låda med inbyggd belysning där sidor och bakstycke tillverkas i aluminium som kan lackeras eller folieras i valfri kulör. I ljuslådan monteras antingen lysrör eller lysdioder (Light Emitting Diode, LED).

Se även avsnittet om Neon- & LEDskyltar>

 

 

 

 

Ljuslåda med utstående, lysande text - Profil 10

Användning: Skyltlådor, enkelsidiga eller dubbelsidiga.

Utförande: En ljuslåda där såväl lådan som fronten är tillverkad av aluminiumplåt. De detaljer som man vill ska lysa fräses bort från aluminiumet varefter man tillverkar en motsvarande bokstav av 10 mm akryl som beläggs med folie. Akrylbokstaven monteras in i den urfrästa fronten. Detaljerna kommer att lysa i ytterkonturen och kan även lysa framåt om man använder translucent folie.

Enkelsidig ljuslåda i profil

 

 

 

 

Enkelsidig ljuslåda, skylt belyst med lysrör

Enkelsidig ljuslåda - SP 16

Användning: Skyltlåda avsedd att placeras mot fasad eller på tak.

Utförande: Stommen eller lådan tillverkas av extruderad aluminiumprofil, ca 160 mm djup. Även baksidan tillverkas av aluminium med vertikala förstärkningar. Stommen blir förhållandevis stadig och därför passar denna typ av ljuslåda bra till skyltar i lite större format och för skyltar som ska monteras på fasad eller tak. Profilen finns i obehandlat utförande, anodiserad eller lackerad i valfri kulör.

Fronten tillverkas av akrylplast och folieras med valfri folie eller print. Ljuskällan, LED eller lysrör, monteras inuti lådan.

Enkelsidig ljuslåda i profil

 

 

 

 

Dubbelsidig ljuslåda belyst med ljusrör

 

 

 

 

Dubbelsidig ljuslåda - SP 20

Användning: Skyltlåda avsedd att placeras stående, utstående från fasad eller hängande.

Utförande: Skyltlådans sida och list tillverkas av extruderad aluminiumprofil i 200 mm djup. Profilen finns i obehandlat utförande, anodiserad eller lackerad i valfri kulör. Eftersom skylten är dubbelsidig kan den monteras hängande, stående på backen eller utstående från väggen.

Fronten tillverkas av akrylplast och folieras med valfri folie eller print. Ljuskällan, LED eller lysrör, monteras inuti lådan.

Enkelsidig ljuslåda i profil

 

 

 

 

 

 

 

 

Dekaperad plåtfront

Användning: Skyltlådor, enkelsidiga eller dubbelsidiga.

Utförande: En ljuslåda där såväl lådan som fronten är tillverkad av aluminiumplåt. De detaljer som man vill ska lysa fräses bort från aluminiumet och förses med en akrylfront. Akrylen kan vara vit eller folierad i önskad färg.

Den dekaperade skyltfronten kan med fördel kombineras med s.k. day/night folie. Det är en folie speciellt framtagen till ljuslådor och andra invändigt belysta skyltar som ger mörk dekor på dagen och ljus dekor på natten. Läs mer om day/night folien här>

Enkelsidig ljuslåda i profil

 

 

 

 

Thinlite LED

Användning: Tunna, enkelsidiga ljusskyltar.

Utförande: Slimmad design med en aluminium ram som endast är 19mm djup. Högkvalitativ LED med hög ljusstyrka, lång livstid och relativt låg energiåtgång.

Enkelsidig ljuslåda i profil

 

 

 

 

 

Ljuslådor profil 10Thinlite LEDFler ljuslådor

 

Aktuellt

Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.
Glasdekor som släpper igenom ljus men samtidigt insynsskyddar.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Vi startar det nya året (2019) med att mobilanpassa vår webshop.Att ha en mobilanpassad webbshop blir allt viktigare då shoppingen via mobil ökar explosionsartat. Vi har nu uppdaterat vår webshop till responsiv design för att öka tillgängligheten och göra innehållet mer användarvänligt. En annan n...
Väggdekor med rustik och naturnäsa känsla.