Layout & dekor webshop

Skyltsystem


Skyltsystem


Skyltsystem är ett samlingsbegrepp som innefattar genomtänkta konceptlösningar för flexibel och mångsidig skyltning. Skyltsystemen är ofta uppbyggda i moduler som man enkelt kan kombinera utifrån kundens behov och önskemål.


iSign

Diskret, slimmad design med
utbytbart budskap.


>> Läs mer...Ledigt/upptaget skyltar

Skyltprofil i aluminium med lös
panel som är flyttbar i sidled .


>> Läs mer...Curvo Plus

Snyggt, sobert inomhussystem med en
svagt rundad aluminiumprofil.>> Läs mer...Strato

Stilrena, konkava skyltar med utbytbart
budskap.>> Läs mer...

Tillgänglighetsskyltning

Tillgänglighetsanpassning av skyltning
i publika lokaler och allmänna platser.>> Läs mer...
Module plus

Inomhussystem uppbyggt av
moduler/lameller i aluminium.>> Läs mer...INOX skyltfästen

Skyltfästen och distanser i rostfritt stål
för upphängning av inomhusskyltar.>> Läs mer...Skyltsystem för utomhusbruk

Module Plus Outdoor är ett robust
skyltsystem för utomhusbruk.>> Läs mer...Akryl- och LED-skyltar

Uppseendeväckande kombination av
akryl, LED och fästen i rostfritt stål.>> Läs mer...

Läs mer om hur man kan kombinera akryl med folier, frostning, frästa detaljer och metallfästen >


 

Module Plus

 

Module Plus är ett mångsidigt skyltsystem av aluminium-moduler som kan användas som delar av skyltar eller som hela skyltar. Utbudet av panelprofiler vilket gör att skyltarna kan tillverkas i oändligt många olika storlekar. Konceptet är otroligt enkelt och helt flexibelt.

 

Aluminiumet i skyltstommen kan vara polerat, eloxerat eller pulverlackerat. Sidoprofilerna levereras fyrkantiga, vinklade eller böjda.

 

Text och innehåll kan digitaltryckas, folieras med vinyl eller graveras.

 

Module Plus kan med fördel användas till plana vägvisande skyltning både på dörrar och väggar, men fungerar även utmärkt som utskjutande- och hängande skyltar.

 

Roll up, massor av rollups i vår webshop,


Module plus:
 

Ledigt/upptaget-skyltar

 

Konceptet är otroligt enkelt och helt flexibelt. Skylten är uppbyggd i två lager, med en skyltprofil i aluminium och en lös panel kan förflyttas i sidled mellan lägena ledigt och upptaget. Vanligaste modulhöjden är 25mmm och 60mm. Dessa skyltar finns i en rad olika standard utföranden, men innehållet går även att få helt skräddarsytt.

Roll up, massor av rollups i vår webshop,Se fler varianter>


Ledigt/upptaget-skyltar:

 

 

 


 

iSign

Den diskreta ramen med de stora möjligheterna!

Den enklaste formen av iSignskyltar består av en ram tillverkad av en aluminiumprofil, samt en frontplast i anti-reflekterande akryl och slutligen ett skyltbudskap printat på vanligt papper.

- Budskapet skyddas från slitage av frontplasten.

- Budskapet bakom frontplasten kan med enkla medel bytas ut.

- En enkel låsfunktion håller sedan ram och front på plats.

- Det är ingen nivåskillnad mellan ramen och frontplasten vilket ger skylten en slimmad look.

Tillbehör:
- Flaggskyltsfästen för dubbelsidiga, väggmonterade skyltar
- Upphängningskit för nedpendlande (hängande), dubbelsidiga skyltar
- Fäste för fristående bordsskylt

Kombinationsmöjligheter:
- Kan kombineras med taktila text/symboler samt blindskrift
- Kan kombineras med skjutbar del som kan användas t.ex.till ledigt/upptaget skyltar 

Curvo Plus

 

Curvo Plus kan användas för alla typer av skyltar, från små dörrskyltar till iögonfallande vägvisare. De många olika formaten kan beställas med en och samma utformning. Curvo Plus är resultatet av ett nytt sätt att se på skyltar. Nu har du obegränsade möjligheter att ge företaget en enhetlig och professionell inramning. Om du redan har en idé om hur skylten ska se ut, så kan vi förverkliga den.Valet är enkelt: Curvo Plus!

 

Flexibilitetär en avgörande faktor när det gäller skyltar. Möjligheten att snabbt ändra en text till en låg kostnad garanterar att man alltid har aktuella skyltar. Flexibilitet och modern design till låga kostnader. Sluta leta. Lösningen heter CURVO Plus!

 

 

 

 


 

Strato

 

Strato är en enkel, attraktiv, ekonomisk lösning för skyltning inomhus. Systemet består av 5 olika, böjda aluminiumelement (i DIN-format), ändlock av nylon, ett utbytbart ark och ett transparent skyddsark av akrylplast. Strato har tagits fram för att man enkelt ska kunna göra egna skyltar i datorn. Den moderna designen med elliptiska kurvformer ger skyltarna rena, eleganta linjer.Detta är med säkerhet en av de mest flexibla skyltlösningarna. Systemet är diskret med en smakfull design och samtidigt sällsynt enkelt och flexibelt.

Till Strato-systemet finns även ett upphängningskit lämpligt för dubbelsidiga, fritt hängande skyltar.

Bilder på Strato skyltar:

 


Akryl och LED skyltar

Akryl är möjligheternas material! Materialet är UV- och väderbeständigt och har bra optiska egenskaper, god slagstyrka, ett brett sortiment av färger och många spännande ytskikt. Dessutom har skivorna bra hållbarhet och är fem gånger starkare än glas. Akrylen är färgstabil och går att bearbeta på många olika sätt, tex kan man bocka, borra, limma, och kantpolera materialet.

Akrylskyltar ger ett exklusivt, modernt intryck och i kombination med LED-belysning och fästen i rostfritt stål blir dessa skyltar någonting alldeles extra. Akrylen kan fräsas i valfri form och djupet akrylskivorna kan varieras där de vanligaste måtten är 3, 5,och 10 millimeter. Akrylskivorna finns i både extruderad och gjuten kvalité.


Läs mer om möjligheternas material - Akryl >


Läs mer om INOX skyltfästen >
INOX är en serie snygga, stilrena skyltfästen och upphängningssystem i rostfritt stål.


 

LED bestyckade akrylskyltar:

 


 


 

Utomhussystem

 

Module Plus Outdoor är ett komplett skyltsystem för utomhusbruk. Samtidigt som Module Plus har både modulära och utbytbara enheter, är det extremt robust. Systemets består av tre olika typer av stolpar - runda, elliptiska och fyrkantiga - i kombination med ett brett utbud av paneler med höjderna 46 mm, 60 mm, 100 mm, 150 mm och 250 mm. Med hjälp av panelstöd och 8 mm eller 4 mm tjock skumplast kan kunden kan anpassa panelen till vilken bredd som helst. Lock och fötter till stolpar och belysning finns som tillbehör. Stolpe och textpaneler kan fås som hela enheter eller i särskilda längder med polerad, eloxerad eller pulverlackerad yta.

Module Plus är en mångsidig och beprövad produkt för användning utomhus. Module Plus används i offentliga miljöer över hela världen och står emot både sibiriska vintrar och tropiska somrar.

Modul-systemet är lätt att uppdatera och består av en mängd olika komponenter som kan kombineras och anpassas efter enskilda specifika önskemål.

Läs mer om aluminiumskyltar för utomhusbruk >

 

 

 

 

Aktuellt

Vi kommer hålla semesterstängt veckorna 28, 29, 30 och 31 (6 juli till 5 aug). 5 aug är vi tillbaka med full styrka. Trevlig sommar!
Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.
Glasdekor som släpper igenom ljus men samtidigt insynsskyddar.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Vi startar det nya året (2019) med att mobilanpassa vår webshop.Att ha en mobilanpassad webbshop blir allt viktigare då shoppingen via mobil ökar explosionsartat. Vi har nu uppdaterat vår webshop till responsiv design för att öka tillgängligheten och göra innehållet mer användarvänligt. En annan n...