Layout & dekor webshop

Skyltsystem - Skyltsystem - utomhus

 

Utomhussystem

 

Module Plus Outdoor är ett komplett skyltsystem för utomhusbruk. Samtidigt som Module Plus har både modulära och utbytbara enheter, är det extremt robust. Systemets består av tre olika typer av stolpar - runda, elliptiska och fyrkantiga - i kombination med ett brett utbud av paneler med höjderna 46 mm, 60 mm, 100 mm, 150 mm och 250 mm. Med hjälp av panelstöd och 8 mm eller 4 mm tjock skumplast kan kunden kan anpassa panelen till vilken bredd som helst. Lock och fötter till stolpar och belysning finns som tillbehör. Stolpe och textpaneler kan fås som hela enheter eller i särskilda längder med polerad, eloxerad eller pulverlackerad yta.

Module Plus är en mångsidig och beprövad produkt för användning utomhus. Module Plus används i offentliga miljöer över hela världen och står emot både sibiriska vintrar och tropiska somrar.

Modul-systemet är lätt att uppdatera och består av en mängd olika komponenter som kan kombineras och anpassas efter enskilda specifika önskemål.

Läs mer om aluminiumskyltar för utomhusbruk >

 

 

 

 

Aktuellt

Vi kommer hålla semesterstängt veckorna 28, 29, 30 och 31 (6 juli till 5 aug). 5 aug är vi tillbaka med full styrka. Trevlig sommar!
Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.
Glasdekor som släpper igenom ljus men samtidigt insynsskyddar.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Vi startar det nya året (2019) med att mobilanpassa vår webshop.Att ha en mobilanpassad webbshop blir allt viktigare då shoppingen via mobil ökar explosionsartat. Vi har nu uppdaterat vår webshop till responsiv design för att öka tillgängligheten och göra innehållet mer användarvänligt. En annan n...