Layout & dekor webshop

Skyltsystem - Akryl- och LED-skyltar

Akryl och LED skyltar

Akryl är möjligheternas material! Materialet är UV- och väderbeständigt och har bra optiska egenskaper, god slagstyrka, ett brett sortiment av färger och många spännande ytskikt. Dessutom har skivorna bra hållbarhet och är fem gånger starkare än glas. Akrylen är färgstabil och går att bearbeta på många olika sätt, tex kan man bocka, borra, limma, och kantpolera materialet.

Akrylskyltar ger ett exklusivt, modernt intryck och i kombination med LED-belysning och fästen i rostfritt stål blir dessa skyltar någonting alldeles extra. Akrylen kan fräsas i valfri form och djupet akrylskivorna kan varieras där de vanligaste måtten är 3, 5,och 10 millimeter. Akrylskivorna finns i både extruderad och gjuten kvalité.


Läs mer om möjligheternas material - Akryl >


Läs mer om INOX skyltfästen >
INOX är en serie snygga, stilrena skyltfästen och upphängningssystem i rostfritt stål.


 

LED bestyckade akrylskyltar:

 


 

Aktuellt

Vi kommer hålla semesterstängt veckorna 28, 29, 30 och 31 (6 juli till 5 aug). 5 aug är vi tillbaka med full styrka. Trevlig sommar!
Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.
Glasdekor som släpper igenom ljus men samtidigt insynsskyddar.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Vi startar det nya året (2019) med att mobilanpassa vår webshop.Att ha en mobilanpassad webbshop blir allt viktigare då shoppingen via mobil ökar explosionsartat. Vi har nu uppdaterat vår webshop till responsiv design för att öka tillgängligheten och göra innehållet mer användarvänligt. En annan n...