Layout & dekor webshop

Skyltsystem - Strato

 

Strato

 

Strato är en enkel, attraktiv, ekonomisk lösning för skyltning inomhus. Systemet består av 5 olika, böjda aluminiumelement (i DIN-format), ändlock av nylon, ett utbytbart ark och ett transparent skyddsark av akrylplast. Strato har tagits fram för att man enkelt ska kunna göra egna skyltar i datorn. Den moderna designen med elliptiska kurvformer ger skyltarna rena, eleganta linjer.Detta är med säkerhet en av de mest flexibla skyltlösningarna. Systemet är diskret med en smakfull design och samtidigt sällsynt enkelt och flexibelt.

Till Strato-systemet finns även ett upphängningskit lämpligt för dubbelsidiga, fritt hängande skyltar.

Bilder på Strato skyltar:

 

Aktuellt

Vi kommer hålla semesterstängt veckorna 28, 29, 30 och 31 (6 juli till 5 aug). 5 aug är vi tillbaka med full styrka. Trevlig sommar!
Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.
Glasdekor som släpper igenom ljus men samtidigt insynsskyddar.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Vi startar det nya året (2019) med att mobilanpassa vår webshop.Att ha en mobilanpassad webbshop blir allt viktigare då shoppingen via mobil ökar explosionsartat. Vi har nu uppdaterat vår webshop till responsiv design för att öka tillgängligheten och göra innehållet mer användarvänligt. En annan n...