Layout & dekor webshop

Skyltsystem - Curvo Plus

 

Curvo Plus

 

Curvo Plus kan användas för alla typer av skyltar, från små dörrskyltar till iögonfallande vägvisare. De många olika formaten kan beställas med en och samma utformning. Curvo Plus är resultatet av ett nytt sätt att se på skyltar. Nu har du obegränsade möjligheter att ge företaget en enhetlig och professionell inramning. Om du redan har en idé om hur skylten ska se ut, så kan vi förverkliga den.Valet är enkelt: Curvo Plus!

 

Flexibilitetär en avgörande faktor när det gäller skyltar. Möjligheten att snabbt ändra en text till en låg kostnad garanterar att man alltid har aktuella skyltar. Flexibilitet och modern design till låga kostnader. Sluta leta. Lösningen heter CURVO Plus!

 

 

 

 

Aktuellt

Vi kommer hålla semesterstängt veckorna 28, 29, 30 och 31 (6 juli till 5 aug). 5 aug är vi tillbaka med full styrka. Trevlig sommar!
Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.
Glasdekor som släpper igenom ljus men samtidigt insynsskyddar.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Vi startar det nya året (2019) med att mobilanpassa vår webshop.Att ha en mobilanpassad webbshop blir allt viktigare då shoppingen via mobil ökar explosionsartat. Vi har nu uppdaterat vår webshop till responsiv design för att öka tillgängligheten och göra innehållet mer användarvänligt. En annan n...