Layout & dekor webshop

Skyltsystem - Module plus

 

Module Plus

 

Module Plus är ett mångsidigt skyltsystem av aluminium-moduler som kan användas som delar av skyltar eller som hela skyltar. Utbudet av panelprofiler vilket gör att skyltarna kan tillverkas i oändligt många olika storlekar. Konceptet är otroligt enkelt och helt flexibelt.

 

Aluminiumet i skyltstommen kan vara polerat, eloxerat eller pulverlackerat. Sidoprofilerna levereras fyrkantiga, vinklade eller böjda.

 

Text och innehåll kan digitaltryckas, folieras med vinyl eller graveras.

 

Module Plus kan med fördel användas till plana vägvisande skyltning både på dörrar och väggar, men fungerar även utmärkt som utskjutande- och hängande skyltar.

 

Roll up, massor av rollups i vår webshop,


Module plus:Aktuellt

Vi kommer hålla semesterstängt veckorna 28, 29, 30 och 31 (6 juli till 5 aug). 5 aug är vi tillbaka med full styrka. Trevlig sommar!
Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.
Glasdekor som släpper igenom ljus men samtidigt insynsskyddar.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Vi startar det nya året (2019) med att mobilanpassa vår webshop.Att ha en mobilanpassad webbshop blir allt viktigare då shoppingen via mobil ökar explosionsartat. Vi har nu uppdaterat vår webshop till responsiv design för att öka tillgängligheten och göra innehållet mer användarvänligt. En annan n...