Layout & dekor webshop

Skyltdistanser

Distanser är det som man monter på baksidan av en skylt för att skylten ska komma ut en bit ifrån väggen. Distans betyder alltså, i detta sammanhang, avståndet från skylt till vägg samt de monteringsskruvar (distanser) som används vid monteringen av skylten.

När skylten kommer ut en bit ifrån väggen skapas en mycket effektfull skuggning. Denna skuggning fungerar som en naturlig avskiljning av skyltyta och bakomliggande vägg, vilket i sin tur ökar läsbarheten av skylten.

Distanser och skyltfästen finns i en mängd olika utföranden. Nedan finns exempel på distanser i rostfritt stål, distanser och dekorationsskruvar i aluminium/mässing med matt silver finish samt enklare vita/svarta plastdistanser.

Läs mer om våra rostfria skyltfästen här >
Besök vår webshop och se vårt utbud av distanser >

Aktuellt

  Nyhet i webshopen - Informationstavla med fack och snäppramar Storlek: b1220x1300Plats för 8st stående snäppramar i A4format samt 5st akrylfack för foldrar/broschyrer mm   Utförande: Tryck av egna rubriker och egen logotyp ingår i priset.   Material: Bottenskivan är en aluminiumkompositski...
Vi tillverkar akrylprodukter i flera modeller & storlekar. Kontakta oss för offert    
Textile frames är lösningen för snabb och enkel montering av utbytbar vepa av textil.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Ibland vill man meddela sin omgivningom att få vara ifred och inte bli störd.Har man en dörr att stänga så kan manhänga en skylt på dörrhandtaget.Skylten kan även användas som en påminnare.Passar såväl på hotellet, jobbet som i hemmet.Skylten är tillverkad i 3mm spvc plast med enkel eller du...