Layout & dekor webshop

Skyltdistanser

Distanser är det som man monter på baksidan av en skylt för att skylten ska komma ut en bit ifrån väggen. Distans betyder alltså, i detta sammanhang, avståndet från skylt till vägg samt de monteringsskruvar (distanser) som används vid monteringen av skylten.

När skylten kommer ut en bit ifrån väggen skapas en mycket effektfull skuggning. Denna skuggning fungerar som en naturlig avskiljning av skyltyta och bakomliggande vägg, vilket i sin tur ökar läsbarheten av skylten.

Distanser och skyltfästen finns i en mängd olika utföranden. Nedan finns exempel på distanser i rostfritt stål, distanser och dekorationsskruvar i aluminium/mässing med matt silver finish samt enklare vita/svarta plastdistanser.

Läs mer om våra rostfria skyltfästen här >
Besök vår webshop och se vårt utbud av distanser >

Aktuellt

Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.
Glasdekor som släpper igenom ljus men samtidigt insynsskyddar.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Vi startar det nya året (2019) med att mobilanpassa vår webshop.Att ha en mobilanpassad webbshop blir allt viktigare då shoppingen via mobil ökar explosionsartat. Vi har nu uppdaterat vår webshop till responsiv design för att öka tillgängligheten och göra innehållet mer användarvänligt. En annan n...
Väggdekor med rustik och naturnäsa känsla.