Layout & dekor webshop

Day/night folie

Speciellt framtagen folie till ljuslådor och andra invändigt belysta skyltar, som ger mörk dekor på dagen och ljus dekor på natten. Folien har en grå/grön färg och släpper igenom i genomsnitt 47% av ljuset när ljuslådan/skylten är tänd.

Titta på texten "Sal A" och "Sal B" i bildexemplen nedan. Skylten är en LED bestyckad ljuslåda i aluminium och den aktuella texten är dekaperad, dvs texten är bortfräst från fronten av aluminiumlådan. Day/night folien monteras sedan på en akrylskiva innanför fronten.

I bilden till vänster är skylten tänd och omgivningen är mörkt. I bilden till höger är skylten släckt och omgivningen är ljus. Resultatet blir en vit, lysande text när skylten är tänds på kvällen/natten och en mörk text  i dagsljus med släckt skylt.

kontrastmarkering

Aktuellt

Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.
Glasdekor som släpper igenom ljus men samtidigt insynsskyddar.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Vi startar det nya året (2019) med att mobilanpassa vår webshop.Att ha en mobilanpassad webbshop blir allt viktigare då shoppingen via mobil ökar explosionsartat. Vi har nu uppdaterat vår webshop till responsiv design för att öka tillgängligheten och göra innehållet mer användarvänligt. En annan n...
Väggdekor med rustik och naturnäsa känsla.