Layout & dekor webshop

Day/night folie

Speciellt framtagen folie till ljuslådor och andra invändigt belysta skyltar, som ger mörk dekor på dagen och ljus dekor på natten. Folien har en grå/grön färg och släpper igenom i genomsnitt 47% av ljuset när ljuslådan/skylten är tänd.

Titta på texten "Sal A" och "Sal B" i bildexemplen nedan. Skylten är en LED bestyckad ljuslåda i aluminium och den aktuella texten är dekaperad, dvs texten är bortfräst från fronten av aluminiumlådan. Day/night folien monteras sedan på en akrylskiva innanför fronten.

I bilden till vänster är skylten tänd och omgivningen är mörkt. I bilden till höger är skylten släckt och omgivningen är ljus. Resultatet blir en vit, lysande text när skylten är tänds på kvällen/natten och en mörk text  i dagsljus med släckt skylt.

kontrastmarkering

Aktuellt

  Nyhet i webshopen - Informationstavla med fack och snäppramar Storlek: b1220x1300Plats för 8st stående snäppramar i A4format samt 5st akrylfack för foldrar/broschyrer mm   Utförande: Tryck av egna rubriker och egen logotyp ingår i priset.   Material: Bottenskivan är en aluminiumkompositski...
Vi tillverkar akrylprodukter i flera modeller & storlekar. Kontakta oss för offert    
Textile frames är lösningen för snabb och enkel montering av utbytbar vepa av textil.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Ibland vill man meddela sin omgivningom att få vara ifred och inte bli störd.Har man en dörr att stänga så kan manhänga en skylt på dörrhandtaget.Skylten kan även användas som en påminnare.Passar såväl på hotellet, jobbet som i hemmet.Skylten är tillverkad i 3mm spvc plast med enkel eller du...