Layout & dekor webshop

Akryleffekter

När man arbetar med klar akryl kan man få fram många olika läckra effekter genom att kombinera materialet med folier, andra plaster, distanser m.m. Variationerna och möjligheterna är många.

Akrylen kan formfräsas eller sågas till önskade mått. För att få blanka och släta kanter kan man polera dem med hög värme (flampolering). Man kan även gravera och bocka (böja) akrylen.

En akryl med folie monterad från baksidan får ett högblankt, läckert och exklusivt utseende. Detta kan med fördel användas på obelysta bokstäver, symboler eller hela akrylskivor. Man kan även kombinera en folie från baksidan och en annan folie från framsidan. Akrylskivan ger djup och folien från framsidan får en lätt skuggeffekt. Här spelar tjockleken på akrylen en viss roll.

Några exempel på folier man kan använda sig av är frostade, enfärgade blanka eller matta, kromfolie, samt printade mönster/ bilder.

För att "lyfta" akrylskyltar ytterligare så kan man använda sig av olika distanser och upphängningssystem.Läs mer om våra INOX skyltfästen >

Akryl folierad på toppenAkryl folierad i bottenAkryl metall komboFrostad akrylAnnat

Aktuellt

Textile frames är lösningen för snabb och enkel montering av utbytbar vepa av textil.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Ibland vill man meddela sin omgivningom att få vara ifred och inte bli störd.Har man en dörr att stänga så kan manhänga en skylt på dörrhandtaget.Skylten kan även användas som en påminnare.Passar såväl på hotellet, jobbet som i hemmet.Skylten är tillverkad i 3mm spvc plast med enkel eller du...
Väggmonterade skyltar med ringpärmsfästen och plats för arbetsplatsinformation.
Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.