Layout & dekor webshop

INOX skyltfästen

Ett flexibelt system i rostfritt stål i modern design för upphängning av skyltar inomhus. Med distanser, fästen, stång- eller vajersystem får skylten ett lyft. Det är både ett snyggt och smidigt sätt att sätta upp skyltar på.

 

Fästena finns i ett antal olika varianter och kan monteras mot vägg, hängas i taket eller varför inte som en flaggskylt ut från vägg.

 


 

Väggmonterade distanser
Dessa monteras mot vägg och kan fästas antingen i skyltens kant från sidan eller genom borrhål. Till de lösa distanserna sätts en kupolmutter på ovansidan av skylten för att hålla den på plats samt få ett snyggt avslut. Det går även att använda endast kupolmuttern med tillhörande fixering om man vill montera skylten direkt mot väggen. Fästena finns i olika diametrar och längder för att passa många storlekar på skyltar.

 

Vill man sätta upp fler skyltar med färre borrhål i väggen är ett vajer- eller stångsystem att rekommendera.

 

Vajersystem
Ett nätt och stilrent sätt att montera en eller flera skyltar på. De kan fästas på väggen men även hängas ner från tak eller fästas mellan golv och tak.

 

Stångsystem
Ett lite rejälare system med samma funktion som vajersystemet. Även här har man många valmöjligheter i uppsättning och design.

 

Justerbart, smidigt och enkelt
INOX-fästena justeras efter skyltskivans tjocklek och låser fast den på så sätt. Behöver man sedan någon gång ta ner och byta budskap så lossar man bara fästena från skivan.

 


Lösa delar eller färdiga Kit
Systemet finns som lösa delar som man kan anpassa efter behov och smak med olika tillbehör eller som färdiga kit både till vajer- och stångsystem.

 

Fler bilder...

Aktuellt

Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Vi startar det nya året (2019) med att mobilanpassa vår webshop.Att ha en mobilanpassad webbshop blir allt viktigare då shoppingen via mobil ökar explosionsartat. Vi har nu uppdaterat vår webshop till responsiv design för att öka tillgängligheten och göra innehållet mer användarvänligt. En annan n...
Väggdekor med rustik och naturnäsa känsla.
Väggmonterade skyltar med ringpärmsfästen och plats för arbetsplatsinformation.
Namnskyltar med plats för eget pappersinstick med valfri text. Utmärkt att använda t.ex. som namnskyltar till kontoret. Skyltprofil i aluminium med kortsidor (sidstycken) i plast. Plats för namninstick med personnamn, rumsnamn, rubrik el dyl. i varje skyltlamell. Skyltens budskap är enkelt att...