Layout & dekor webshop

INOX skyltfästen

SKYLTFÄSTEN


Skyltfästen i rostfritt stål
- Inox är ett flexibelt system i rostfritt stål i modern design för upphängning av skyltar inomhus. Med distanser, fästen, stång- eller vajersystem får skylten ett lyft. Det är både ett snyggt och smidigt sätt att sätta upp skyltar på. Fästena finns i ett antal olika varianter och kan monteras mot vägg, hängas i taket eller varför inte som en flaggskylt ut från vägg.

Skyltfästen i andra material, såsom aluminium el  plast - I utbudet finns givetvis även skyltfästen i andra material, t.ex. dolda skyltfästen i plast. Rostfritt stål i all ära men aluminium har mindre densitet (väger mindre) och är ett mer kostnadseffekivt material.


 

 


 


Skyltfästen för väggmonterade skyltar


 

Vajersystem
Ett nätt och stilrent sätt att montera en eller flera skyltar på. De kan fästas på väggen men även hängas ner från tak eller fästas mellan golv och tak.

 

 

 

Fler bilder...

Aktuellt

Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.
Glasdekor som släpper igenom ljus men samtidigt insynsskyddar.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Vi startar det nya året (2019) med att mobilanpassa vår webshop.Att ha en mobilanpassad webbshop blir allt viktigare då shoppingen via mobil ökar explosionsartat. Vi har nu uppdaterat vår webshop till responsiv design för att öka tillgängligheten och göra innehållet mer användarvänligt. En annan n...
Väggdekor med rustik och naturnäsa känsla.