Layout & dekor webshop

INOX skyltfästen

Skyltfästen i rostfritt stål - Inox är ett flexibelt system i modern design för upphängning av skyltar inomhus. Med smidiga metallfästen, distanser och vajersystem får skylten ett lyft.  Fästena finns i ett antal olika varianter och kan monteras mot vägg, hängas i taket eller varför inte som en flaggskylt ut från vägg.

Skyltfästen i andra material, såsom aluminium el. plast - I utbudet finns givetvis även skyltfästen i andra material, t.ex. dolda skyltfästen i plast. Rostfritt stål i all ära men aluminium har mindre densitet (väger mindre) och är ett mer kostnadseffektivt material.


 

 


 


Skyltfästen för väggmonterade skyltar


 

Vajersystem
Ett nätt och stilrent sätt att montera en eller flera skyltar på. De kan fästas på väggen men även hängas ner från tak eller fästas mellan golv och tak.

 

 

 

Fler bilder...

Aktuellt

  Nyhet i webshopen - Informationstavla med fack och snäppramar Storlek: b1220x1300Plats för 8st stående snäppramar i A4format samt 5st akrylfack för foldrar/broschyrer mm   Utförande: Tryck av egna rubriker och egen logotyp ingår i priset.   Material: Bottenskivan är en aluminiumkompositski...
Vi tillverkar akrylprodukter i flera modeller & storlekar. Kontakta oss för offert    
Textile frames är lösningen för snabb och enkel montering av utbytbar vepa av textil.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Ibland vill man meddela sin omgivningom att få vara ifred och inte bli störd.Har man en dörr att stänga så kan manhänga en skylt på dörrhandtaget.Skylten kan även användas som en påminnare.Passar såväl på hotellet, jobbet som i hemmet.Skylten är tillverkad i 3mm spvc plast med enkel eller du...