Layout & dekor webshop

We love Planes


Layout & dekor är stolta över att ha varit med och stripat en Boeing 737-800. Planet, med registreringsnummer LN-RCY,  är norskregistrerad men kommer flyga inom hela Skandinavien och Europa. Den nya Disney dekoren kommer användas fram till mitten av maj 2014.

Disney har valt att samarbeta med olika flygbolag runt om världen i samband med lanseringen av filmen Flygplan. I Norden har filmbolaget valt SAS och överenskommelsen innebär att SAS kommer att synas i olika marknadsföringskanaler som Disney Nordic genomför kring premiären av Flygplan på bio och DVD/Blu-ray.

Natten mellan måndag den 23 och tisdag den 24 september hade Layout & dekor 4 man på plats i Oslo under 12 timmar för att färdigställa foliemontaget. Dessutom har en SAS-ingenjör funnits med under hela natten för att övervaka jobbet. Vid 10 tiden på tisdagsmorgonen var arbetet klart och en timme senare skedde premiärflygningen från Oslo till Köpenhamn och senare vidare till Stockholm Arlanda vid 16-tiden.

Den printade dekoren är uppbyggd av ett 16 tal våder på varje sida. Våderna är 1,2 x 4,5 meter stora och totalt är hela dekorationen 18,5 meter bred och innehåller de olika karaktärerna från filmen som Dusty, El Chupacabra och Rochelle.

Medans vi ändå var på plats passade vi på att montera dekor på ytterligare ett SAS plan. Denna gången med reklam för SAS Eurobonus kampanj.


Se slutresultatet i videosnuttarna nedan


Klicka här för att se video >

Filmen har premiär
Sverige och Finland, 27 sept
Danmark, 26 sept
Norge, 18okt


Fler bilder finner du här>
BusinessClass.no 

Läs mer>
flysas.com

Pressmeddelande>
SAS och Disneys samarbete når nya höjder med stripat flygplan


Mer läsning:
Resumé

Och slutligen:
Travel News

Aktuellt

Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.
Glasdekor som släpper igenom ljus men samtidigt insynsskyddar.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Vi startar det nya året (2019) med att mobilanpassa vår webshop.Att ha en mobilanpassad webbshop blir allt viktigare då shoppingen via mobil ökar explosionsartat. Vi har nu uppdaterat vår webshop till responsiv design för att öka tillgängligheten och göra innehållet mer användarvänligt. En annan n...
Väggdekor med rustik och naturnäsa känsla.