Layout & dekor webshop

Äntligen i mål!

Layout & Dekor Sweden AB har genomgått en kvalitetssäkring av sitt ledningssystem för företaget och har blivit ISO Certifierade enligt ISO 9001 och 14001.

Nu har vi äntligen kommit i mål med vårt ISO arbete. Revisionen, som i korthet innebär att företagsledningens och övrig personals rutiner granskas, blev klar den 23 januari.

När ett företag certifieras kan kunder ofta vara försäkrade om att organisationen ökat sin effektivitet och att de genomgår ständiga förbättringar för att säkra kvaliteten i sitt arbete. Vi hoppas denna satsning ska komma såväl våra kunder som oss själva till stor nytta.

Ett stort tack till
Tina Hernnäs från LevveL Utveckling AB!
iso certifierade

Aktuellt

Textile frames är lösningen för snabb och enkel montering av utbytbar vepa av textil.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Ibland vill man meddela sin omgivningom att få vara ifred och inte bli störd.Har man en dörr att stänga så kan manhänga en skylt på dörrhandtaget.Skylten kan även användas som en påminnare.Passar såväl på hotellet, jobbet som i hemmet.Skylten är tillverkad i 3mm spvc plast med enkel eller du...
Väggmonterade skyltar med ringpärmsfästen och plats för arbetsplatsinformation.
Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.