Layout & dekor webshop

Äntligen i mål!

Layout & Dekor Sweden AB har genomgått en kvalitetssäkring av sitt ledningssystem för företaget och har blivit ISO Certifierade enligt ISO 9001 och 14001.

Nu har vi äntligen kommit i mål med vårt ISO arbete. Revisionen, som i korthet innebär att företagsledningens och övrig personals rutiner granskas, blev klar den 23 januari.

När ett företag certifieras kan kunder ofta vara försäkrade om att organisationen ökat sin effektivitet och att de genomgår ständiga förbättringar för att säkra kvaliteten i sitt arbete. Vi hoppas denna satsning ska komma såväl våra kunder som oss själva till stor nytta.

Ett stort tack till
Tina Hernnäs från LevveL Utveckling AB!
iso certifierade

Aktuellt

Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.
Glasdekor som släpper igenom ljus men samtidigt insynsskyddar.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Vi startar det nya året (2019) med att mobilanpassa vår webshop.Att ha en mobilanpassad webbshop blir allt viktigare då shoppingen via mobil ökar explosionsartat. Vi har nu uppdaterat vår webshop till responsiv design för att öka tillgängligheten och göra innehållet mer användarvänligt. En annan n...
Väggdekor med rustik och naturnäsa känsla.