Layout & dekor webshop

Kundservice

Vi månar om våra kunder

För oss är det viktigt att du som kund känner att vi är med dig hela vägen. Våra kunder ska känna trygghet och få både små lokala som stora rikstäckande uppdrag utförda.

 

Support webshopen

Har du frågor rörande vår Webshop - kontakta oss på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Övrig kontaktinformation >

Köpvillkor >

 

FTP

ftp - kundservice

Laddar du upp ditt material till vår FTP server.

För att få inloggningsuppgifter till FTP servern hör av dig till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Så här laddar du upp filer till vår FTP-Server (PDF instruktioner)>

Gnesta kommuns infartsskyltar

Infartsskyltar Dessa infartsskyltar finns vid infarterna till Gnesta tätort från Stockholm, Nyköping, Mariefred och Björnlunda. Annonsering ska avse förenings-, företags- eller kommunevenemang och händelser i Gnesta kommun.

Beställ en annonsrad (beställningsblankett för infartsskyltar)>>

 

Aktuellt

Väggdekor med rustik och naturnäsa känsla.
Väggmonterade skyltar med ringpärmsfästen och plats för arbetsplatsinformation.
Namnskyltar med plats för eget pappersinstick med valfri text. Utmärkt att använda t.ex. som namnskyltar till kontoret. Skyltprofil i aluminium med kortsidor (sidstycken) i plast. Plats för namninstick med personnamn, rumsnamn, rubrik el dyl. i varje skyltlamell. Skyltens budskap är enkelt att...
Våra whiteboardtavlor består av en skrivyta och en hållare för namninstick. Utformningen varierar beroende på var tavlorna ska placeras; på väggen eller dörren intill kontoret, på de personliga skåpen i personalrummen eller kanske direkt på glaspartiet till konferensrummet. Vi skräddarsyr ...
Visitkortshållare att montera på vägg eller dörr utanför kontorsrummet. Hållarna är tillverkade i 2mm glasklar akrylplast. Monteras med lätt häftkudde på jämn och slät yta.