Layout & dekor webshop

Kundservice

Vi månar om våra kunder

För oss är det viktigt att du som kund känner att vi är med dig hela vägen. Våra kunder ska känna trygghet och få både små lokala som stora rikstäckande uppdrag utförda.

 

Support webshopen

Har du frågor rörande vår Webshop - kontakta oss på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Övrig kontaktinformation >

Köpvillkor >

 

Aktuellt

Layout & dekor önskar kunder och leverantörer en riktigt skön julhelg! Under perioden lör 22:a dec till och med ons 2:a jan har vi stängt för julledighet. Vi hörs och ses 2019.  
Väggdekor med rustik och naturnäsa känsla.
Väggmonterade skyltar med ringpärmsfästen och plats för arbetsplatsinformation.
Namnskyltar med plats för eget pappersinstick med valfri text. Utmärkt att använda t.ex. som namnskyltar till kontoret. Skyltprofil i aluminium med kortsidor (sidstycken) i plast. Plats för namninstick med personnamn, rumsnamn, rubrik el dyl. i varje skyltlamell. Skyltens budskap är enkelt att...
Våra whiteboardtavlor består av en skrivyta och en hållare för namninstick. Utformningen varierar beroende på var tavlorna ska placeras; på väggen eller dörren intill kontoret, på de personliga skåpen i personalrummen eller kanske direkt på glaspartiet till konferensrummet. Vi skräddarsyr ...