Layout & dekor webshop
Foliering av dörrar

Foliering av dörrar

Sätt färg på en grå yta

More...
3d känsla med doming

3d känsla med doming

Väggtexter och fönsterdekor med 3D känsla

Glasklar, upphöjd beläggning med 3d känsla.

More...
Frostning & fönsterdekor

Frostning & fönsterdekor

Avgränsningar och avskildhet.

Fönster är en utmärkt skyltplats för diskreta budskap. Med frostad dekorfilm kan man dessutuom skapa avgränsningar och avskildhet.

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Formge & färgsätt med akryl

Akryl är möjligheternas material! Materialet är UV- och väderbeständigt och har bra optiska egenskaper, god slagstyrka, ett brett sortiment av färger och många spännande ytskickt. Dessutom har skivorna bra hållbarhet och är fem gånger stärkare än glas. Akrylen är färgstabil och går att skära, bocka, borra, fräsa, limma, forma och kantpolera. Finns i både extruderad och gjuten kvalité.


Materialet är inte bara perfekt till skyltlösningar utan kan med fördel användas till utsmyckning och praktiska detaljer. Från visitkortshållare till brevkorgar och dokumentförvaring. Låt fantasin flöda och materialet förgylla. Akryl är ett stilrent och lekfullt material som ger en perfekt inramning till digitaltryckta bilder. Genom att montera till exempel ett printat foto på en akrylskiva får man fram ett nytt djup i bilden.


Byt ut en del av kontorets skåpluckor till akrylskivor med eget tryck eller mönster. Låt tidskriftssamlarna och dokumenthållarna utgöra en del av inredningen med bilder tryckta direkt på ryggarna. Ge samma känsla på skyltning, inredning och förvaring så att det första intrycket känns både stilrent och framför allt genomtänkt. Läs mer om akryl under skyltar>.


Aktuellt

  Nyhet i webshopen - Informationstavla med fack och snäppramar Storlek: b1220x1300Plats för 8st stående snäppramar i A4format samt 5st akrylfack för foldrar/broschyrer mm   Utförande: Tryck av egna rubriker och egen logotyp ingår i priset.   Material: Bottenskivan är en aluminiumkompositski...
Vi tillverkar akrylprodukter i flera modeller & storlekar. Kontakta oss för offert    
Textile frames är lösningen för snabb och enkel montering av utbytbar vepa av textil.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Ibland vill man meddela sin omgivningom att få vara ifred och inte bli störd.Har man en dörr att stänga så kan manhänga en skylt på dörrhandtaget.Skylten kan även användas som en påminnare.Passar såväl på hotellet, jobbet som i hemmet.Skylten är tillverkad i 3mm spvc plast med enkel eller du...