Layout & dekor webshop
Stiftbokstäver i aluminium

Stiftbokstäver i aluminium

Ett sobert och stilrent materialval

Ett sobert och stilrent materialval

More...
Foliering av dörrar

Foliering av dörrar

Sätt färg på en grå yta

More...
3d känsla med doming

3d känsla med doming

Väggtexter och fönsterdekor med 3D känsla

Glasklar, upphöjd beläggning med 3d känsla.

More...
Frostning & fönsterdekor

Frostning & fönsterdekor

Avgränsningar och avskildhet.

Fönster är en utmärkt skyltplats för diskreta budskap. Med frostad dekorfilm kan man dessutuom skapa avgränsningar och avskildhet.

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Formge & färgsätt med akryl

Akryl är möjligheternas material! Materialet är UV- och väderbeständigt och har bra optiska egenskaper, god slagstyrka, ett brett sortiment av färger och många spännande ytskickt. Dessutom har skivorna bra hållbarhet och är fem gånger stärkare än glas. Akrylen är färgstabil och går att skära, bocka, borra, fräsa, limma, forma och kantpolera. Finns i både extruderad och gjuten kvalité.


Materialet är inte bara perfekt till skyltlösningar utan kan med fördel användas till utsmyckning och praktiska detaljer. Från visitkortshållare till brevkorgar och dokumentförvaring. Låt fantasin flöda och materialet förgylla. Akryl är ett stilrent och lekfullt material som ger en perfekt inramning till digitaltryckta bilder. Genom att montera till exempel ett printat foto på en akrylskiva får man fram ett nytt djup i bilden.


Byt ut en del av kontorets skåpluckor till akrylskivor med eget tryck eller mönster. Låt tidskriftssamlarna och dokumenthållarna utgöra en del av inredningen med bilder tryckta direkt på ryggarna. Ge samma känsla på skyltning, inredning och förvaring så att det första intrycket känns både stilrent och framför allt genomtänkt. Läs mer om akryl under skyltar>.


Aktuellt

Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.
Glasdekor som släpper igenom ljus men samtidigt insynsskyddar.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Vi startar det nya året (2019) med att mobilanpassa vår webshop.Att ha en mobilanpassad webbshop blir allt viktigare då shoppingen via mobil ökar explosionsartat. Vi har nu uppdaterat vår webshop till responsiv design för att öka tillgängligheten och göra innehållet mer användarvänligt. En annan n...
Väggdekor med rustik och naturnäsa känsla.