Layout & dekor webshop
Stiftbokstäver i aluminium

Stiftbokstäver i aluminium

Ett sobert och stilrent materialval

Ett sobert och stilrent materialval

More...
Foliering av dörrar

Foliering av dörrar

Sätt färg på en grå yta

More...
3d känsla med doming

3d känsla med doming

Väggtexter och fönsterdekor med 3D känsla

Glasklar, upphöjd beläggning med 3d känsla.

More...
Frostning & fönsterdekor

Frostning & fönsterdekor

Avgränsningar och avskildhet.

Fönster är en utmärkt skyltplats för diskreta budskap. Med frostad dekorfilm kan man dessutuom skapa avgränsningar och avskildhet.

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

SchablonerDe första företagslogotyperna var ofta målade direkt på husväggen som utgjorde en utmärkt bärare till budskapet. Dekorationsmålare har funnits i alla tider och finns än i dag. Dock har tekniken förenklats en hel del och många använder i dag schabloner till detta. Schablonmålning är egentligen en gammal beprövad och enkel teknik som ger möjlighet till upprepning av texten eller symbolen och ger ett med väggen integrerat resultat.

Vi digitalskär schabloner i lämpligt material beroende på underlag och användningsområde. Den spegelvänt skurna filmen rensas och ger en öppning för färgen som "stöpplas" med stöpplare (speciell pensel).

Aktuellt

Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.
Glasdekor som släpper igenom ljus men samtidigt insynsskyddar.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Vi startar det nya året (2019) med att mobilanpassa vår webshop.Att ha en mobilanpassad webbshop blir allt viktigare då shoppingen via mobil ökar explosionsartat. Vi har nu uppdaterat vår webshop till responsiv design för att öka tillgängligheten och göra innehållet mer användarvänligt. En annan n...
Väggdekor med rustik och naturnäsa känsla.