Layout & dekor webshop
Stiftbokstäver i aluminium

Stiftbokstäver i aluminium

Ett sobert och stilrent materialval

Ett sobert och stilrent materialval

More...
Foliering av dörrar

Foliering av dörrar

Sätt färg på en grå yta

More...
3d känsla med doming

3d känsla med doming

Väggtexter och fönsterdekor med 3D känsla

Glasklar, upphöjd beläggning med 3d känsla.

More...
Frostning & fönsterdekor

Frostning & fönsterdekor

Avgränsningar och avskildhet.

Fönster är en utmärkt skyltplats för diskreta budskap. Med frostad dekorfilm kan man dessutuom skapa avgränsningar och avskildhet.

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Frostning & fönsterdekor

Kontor med glaspartier skapar en öppen och luftig atmosfär. Förgyll och dekorera med frostad dekorfilm för att skapa avgränsningar och avskildhet. Filmerna fungerar både som ingångs skydd och avskärmning. Antingen vill du skapa en diskret avskärmning eller kanske förgylla med härliga färger.

Det går även utmärkt att digitalprinta dekor och mönster på frostfilmerna. Väljer man en film med optiskt klart häftämne så ser man trycket men inte själva filmen.

De frostade filmerna finns i många olika nyanser och utföranden. Vi har även ett stort utbud av infärgade filmer och kompletterande tillbehör. Skapa ditt eget mönster eller välj ett standard mönster ur vår dekorbank.


Aktuellt

Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.
Glasdekor som släpper igenom ljus men samtidigt insynsskyddar.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Vi startar det nya året (2019) med att mobilanpassa vår webshop.Att ha en mobilanpassad webbshop blir allt viktigare då shoppingen via mobil ökar explosionsartat. Vi har nu uppdaterat vår webshop till responsiv design för att öka tillgängligheten och göra innehållet mer användarvänligt. En annan n...
Väggdekor med rustik och naturnäsa känsla.