Layout & dekor webshop
Foliering av dörrar

Foliering av dörrar

Sätt färg på en grå yta

More...
3d känsla med doming

3d känsla med doming

Väggtexter och fönsterdekor med 3D känsla

Glasklar, upphöjd beläggning med 3d känsla.

More...
Frostning & fönsterdekor

Frostning & fönsterdekor

Avgränsningar och avskildhet.

Fönster är en utmärkt skyltplats för diskreta budskap. Med frostad dekorfilm kan man dessutuom skapa avgränsningar och avskildhet.

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Printad fönster- & glasdekor

I princip nästan vilken typ bild som helst; mönster, logotyper och foton kan tryckas upp och användas som dekor på rutor, dörrar och andra glaspartier.

 

Användingsområden: Insynsskydd, inspringningsskydd, dekoration.

 


Digitalprint på frostfilm/etchfolie


Etchfolie är ett halvtransparent material som ger en frostad/etsad effekt på glas. Att använda etchfolie är ett kostnadseffektivt alternativ till riktigt frostat glas och går dessutom att demontera om man skulle tröttna på dekoren.
Folien fungerar utmärkt som insynsskydd eftersom man inte ser igenom den, men får ett ljusinsläpp.
Etchfolien finns i flera olika utföranden med varierande frostningsgrad och färgton.

 


Digitalprint på transparant folie


Den transparanta folien är ett mer eller mindre genomskinligt material. Ett foto printat på en transparant folie släpper således igenom mycket ljus då inga partier i bilden, inte ens de allra mörkaste, blir helt täckande. De allra ljusaste partierna i bilden förblir dessutom helt transparanta.

Materialet släpper igenom mycket ljus och ger inte något nämnvärt skydd mot insyn. Däremot fungerar det utmärkt som inspringningsskydd, under förutsättning att den printade dekoren är tillräckligt stor och att färgerna är tillräckligt intensiva för att upptäckas på ett par meters håll.

 


Digitalprint i kombination med translucent folie

Translucent betyder halvgenomskinlig. En vit translucent folie släpper igenom ljus, men förhindrar genomsikt. Detta material används främst för bakbelysta glas- eller akrylytor som skyltfönster och ljuslådor.Kombinera


Man kan med fördel kombinera flera typer av material och dekorer när man arbetar med lite större glasytor. Om det är insynsskydd man vill åt kan man t.ex. använda frostfolie på insidan av glaset och sedan printa en dekor på transparant folie som man sätter på utsidan av glaset. Man kan även skära ut siluetter och mönster i dekoren.

 

Aktuellt

  Nyhet i webshopen - Informationstavla med fack och snäppramar Storlek: b1220x1300Plats för 8st stående snäppramar i A4format samt 5st akrylfack för foldrar/broschyrer mm   Utförande: Tryck av egna rubriker och egen logotyp ingår i priset.   Material: Bottenskivan är en aluminiumkompositski...
Vi tillverkar akrylprodukter i flera modeller & storlekar. Kontakta oss för offert    
Textile frames är lösningen för snabb och enkel montering av utbytbar vepa av textil.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Ibland vill man meddela sin omgivningom att få vara ifred och inte bli störd.Har man en dörr att stänga så kan manhänga en skylt på dörrhandtaget.Skylten kan även användas som en påminnare.Passar såväl på hotellet, jobbet som i hemmet.Skylten är tillverkad i 3mm spvc plast med enkel eller du...