Layout & dekor webshop
Foliering av dörrar

Foliering av dörrar

Sätt färg på en grå yta

More...
3d känsla med doming

3d känsla med doming

Väggtexter och fönsterdekor med 3D känsla

Glasklar, upphöjd beläggning med 3d känsla.

More...
Frostning & fönsterdekor

Frostning & fönsterdekor

Avgränsningar och avskildhet.

Fönster är en utmärkt skyltplats för diskreta budskap. Med frostad dekorfilm kan man dessutuom skapa avgränsningar och avskildhet.

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Fondtapet / fototapet

En fototapet kan liva upp en annars tråkig kontorsmiljö eller färglös lägenhet. Med dagens digitalteknik kan man faktiskt få alldeles egna tapetmönster upptryckta.

Egna enkla mönster, stilistiska symboler eller detaljrika foton; möjligheterna är många! Kanske har du redan en idé om ett mönster som du vill förverkliga eller så kanske du vill ha hjälp med att formge en alldeles ny unikt tapet. Semesterbilderna kanske kan förgylla en vägg i köket och påminna om dina smultronställen vid varje måltid. Det går även att skapa enkla stilistiska mönster utifrån foton, under förutsättning att bildunderlaget är av hög kvalité med starka kontraster och färger. Man kan till exempel reducera antalet färger i en bild och få ett resultat som påminner om Andy Warhols Marilyn Monroe bilder.

Fototapeter är kanske i första hand lämpliga att sätta upp på enstaka väggar (fondväggar) eftersom de ofta är ganska livfulla och brokiga, men naturligtvis går det att tapetsera hela rum med dessa tapeter. Allt hänger på vilket motiv man väljer. Ibland kan tapetsering vara att föredra framför att sätta upp en målad eller skuren dekor (väggdekaler), då tapeten kan ge ett mjukare, lugnare intryck och en mer integrerad känsla.

 

Aktuellt

  Nyhet i webshopen - Informationstavla med fack och snäppramar Storlek: b1220x1300Plats för 8st stående snäppramar i A4format samt 5st akrylfack för foldrar/broschyrer mm   Utförande: Tryck av egna rubriker och egen logotyp ingår i priset.   Material: Bottenskivan är en aluminiumkompositski...
Vi tillverkar akrylprodukter i flera modeller & storlekar. Kontakta oss för offert    
Textile frames är lösningen för snabb och enkel montering av utbytbar vepa av textil.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Ibland vill man meddela sin omgivningom att få vara ifred och inte bli störd.Har man en dörr att stänga så kan manhänga en skylt på dörrhandtaget.Skylten kan även användas som en påminnare.Passar såväl på hotellet, jobbet som i hemmet.Skylten är tillverkad i 3mm spvc plast med enkel eller du...