Layout & dekor webshop
Foliering av dörrar

Foliering av dörrar

Sätt färg på en grå yta

More...
3d känsla med doming

3d känsla med doming

Väggtexter och fönsterdekor med 3D känsla

Glasklar, upphöjd beläggning med 3d känsla.

More...
Frostning & fönsterdekor

Frostning & fönsterdekor

Avgränsningar och avskildhet.

Fönster är en utmärkt skyltplats för diskreta budskap. Med frostad dekorfilm kan man dessutuom skapa avgränsningar och avskildhet.

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Frästa texter & logotyper

Frästa texter och logotyper får en skön 3D-känsla som ger stuns i budskapet. Denna ganska stilrena skyltlösning hamnar lätt i blickfånget hos mottagaren. Vi fräser i en mängd material och kan kombinera detta med våra övriga skyltlösningar.


Texter & logotyper frästa i skivmaterial

Texten/logotypen tillverkas genom att man konturfräser dess form i ett skivmaterial. Lämpliga material för inomhusbruk är t.ex. PVC, akryl (plexiglas) frigolit och borstad aluminium. Gemensamt för dessa material är att de inte väger så mycket och därför är enkla att montera på de flesta väggar.

Läs mer om bokstäver i glasklar, högblank akryl (Plexi)>
Läs mer om bokstäver i snyggt, matt plastmaterial>

 

Aluminium och akryl lämpar sig ypperligt till utomhusbruk.Texten/logotypen i sig är obelyst men kan naturligtvis kombineras med spotlights eller annan riktad belysning. Man kan montera bokstäverna diktan mot väggen eller med distanser så att de kommer ut någon centimeter från bakgrunden.


Skyltlåda med utstående text/logotyp

Skyltlådan har en front som är tillverkad av aluminiumplåt som går att lacka i önskad kulör. De detaljer som man vill ska stå ut från skylten fräser man bort från aluminiumet varefter man tillverkar en motsvarande detaljer av 10 mm akryl. Akryldetaljerna kan beläggas med färgad folie innan de  monteras in i den urfrästa fronten. Om man väljer att LED-bestycka skyltlådan så kommer akryldetaljerna att lysa inifrån.

Aktuellt

  Nyhet i webshopen - Informationstavla med fack och snäppramar Storlek: b1220x1300Plats för 8st stående snäppramar i A4format samt 5st akrylfack för foldrar/broschyrer mm   Utförande: Tryck av egna rubriker och egen logotyp ingår i priset.   Material: Bottenskivan är en aluminiumkompositski...
Vi tillverkar akrylprodukter i flera modeller & storlekar. Kontakta oss för offert    
Textile frames är lösningen för snabb och enkel montering av utbytbar vepa av textil.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Ibland vill man meddela sin omgivningom att få vara ifred och inte bli störd.Har man en dörr att stänga så kan manhänga en skylt på dörrhandtaget.Skylten kan även användas som en påminnare.Passar såväl på hotellet, jobbet som i hemmet.Skylten är tillverkad i 3mm spvc plast med enkel eller du...