Layout & dekor webshop
Foliering av dörrar

Foliering av dörrar

Sätt färg på en grå yta

More...
3d känsla med doming

3d känsla med doming

Väggtexter och fönsterdekor med 3D känsla

Glasklar, upphöjd beläggning med 3d känsla.

More...
Frostning & fönsterdekor

Frostning & fönsterdekor

Avgränsningar och avskildhet.

Fönster är en utmärkt skyltplats för diskreta budskap. Med frostad dekorfilm kan man dessutuom skapa avgränsningar och avskildhet.

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

3M DI-NOC ™ Laminat

3m_di_noc_1 3m_di_noc_2 3m_di_noc_4 3m_di_noc_5

3M DI-NOC ™ Laminat är en serie självhäftande laminat i ett flertal olika mönster, alltifrån naturtroget till high-tech. Laminaten är väldigt exakta imitationer av trä, metall, marmor, läder, sten, stuck m.m.
3M DI-NOC
är en serie självhäftande laminat i ett flertal olika mönster, alltifrån naturtroget till high-tech. I produktfamiljen finns imitationer av trä, metall, marmor, läder, sten m.m. Det ger stor kreativ flexibilitet och arkitektonisk skaparfrihet.

Användningsområdena är många och varierande som t.ex. byggnation, inredning av hotell och kontor till kollektivtransport, sjöfart - ja även skyltning och mycket annat.

Med DI-NOC ™ öppnas nya möjligheter för kommunikation och uttryckssätt såväl för inom- som utomhusdesign.

Tack vare det tunna materialet blir installationen lättare i vikt än traditionella träpaneler och självhäftningen gör att laminaten kan anpassas och appliceras på plats på befintligt underlag. Detta kan innebära lägre arbetskostnader vid renoveringsarbeten av tex dörrar, bord, skåpsdörrar jämfört med att t.ex. lacka om. Laminaten fungerar dessutom som ett skyddande lager och kan ge en förlängd hållbarhet på dyra inventarier och inredningar.

Materialet har en tålig och avvisande yta mot vatten, smuts, stötar, slitage och mögel. Det är flamsäkert och IMO-godkänt för sjöfartsbranschen. PS single color-serien är behandlad på ett sådant sätt att produkterna är lämpliga på sjukhus och i liknande miljöer där det finns särskilda hygieniska krav.

 

 

Aktuellt

  Nyhet i webshopen - Informationstavla med fack och snäppramar Storlek: b1220x1300Plats för 8st stående snäppramar i A4format samt 5st akrylfack för foldrar/broschyrer mm   Utförande: Tryck av egna rubriker och egen logotyp ingår i priset.   Material: Bottenskivan är en aluminiumkompositski...
Vi tillverkar akrylprodukter i flera modeller & storlekar. Kontakta oss för offert    
Textile frames är lösningen för snabb och enkel montering av utbytbar vepa av textil.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Ibland vill man meddela sin omgivningom att få vara ifred och inte bli störd.Har man en dörr att stänga så kan manhänga en skylt på dörrhandtaget.Skylten kan även användas som en påminnare.Passar såväl på hotellet, jobbet som i hemmet.Skylten är tillverkad i 3mm spvc plast med enkel eller du...