Layout & dekor webshop
Foliering av dörrar

Foliering av dörrar

Sätt färg på en grå yta

More...
3d känsla med doming

3d känsla med doming

Väggtexter och fönsterdekor med 3D känsla

Glasklar, upphöjd beläggning med 3d känsla.

More...
Frostning & fönsterdekor

Frostning & fönsterdekor

Avgränsningar och avskildhet.

Fönster är en utmärkt skyltplats för diskreta budskap. Med frostad dekorfilm kan man dessutuom skapa avgränsningar och avskildhet.

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Väggdekaler & texter

Pigga upp rummet snabbt och enkelt med självhäftande väggdekorationer.

I våra skärplottrar kan vi digitalskära logotyper, symboler och texter i alla tänkbara utföranden och storlekar i filmer avsedda för montage direkt på väggen. Det finns en mängd olika standardfärger och material att välja bland, allt beroende på kvalitetskrav och användningsområde. Motiv i 4-färg, så som foton och mönster, kan digitalprintas direkt på väggfolien. Genom att kombinera infärgade folier och 4-färgsprintade väggdekaler blir möjligheterna ännu större. Lek med fantasin och gör egna kombinationer.

- Logotyper

- Affärside, mål och ledord

- Citat

- Grafiska och stilrena dekorationer

- Kartor, ledstråk, hänvisningar, konferensrumsnamn  
Läs mer om dataskurna texter & dekaler> 

Aktuellt

  Nyhet i webshopen - Informationstavla med fack och snäppramar Storlek: b1220x1300Plats för 8st stående snäppramar i A4format samt 5st akrylfack för foldrar/broschyrer mm   Utförande: Tryck av egna rubriker och egen logotyp ingår i priset.   Material: Bottenskivan är en aluminiumkompositski...
Vi tillverkar akrylprodukter i flera modeller & storlekar. Kontakta oss för offert    
Textile frames är lösningen för snabb och enkel montering av utbytbar vepa av textil.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Ibland vill man meddela sin omgivningom att få vara ifred och inte bli störd.Har man en dörr att stänga så kan manhänga en skylt på dörrhandtaget.Skylten kan även användas som en påminnare.Passar såväl på hotellet, jobbet som i hemmet.Skylten är tillverkad i 3mm spvc plast med enkel eller du...