Layout & dekor webshop

Bokstäver i aluminium

Dekorativa, konturfrästa bokstäver i aluminium


Fristående bokstäver och siffror att t.ex. använda som väggtexter och fasadbokstäver. Tillverkade i 1,5mm tjock aluminiumplåt som kan folieras i önskad färg (se tillvalen nedan).

Aluminiumbokstäverna kan med fördel monteras utomhus. Tål väder och vind bra, men kan svartna gradvis då det reagerar med luftens syre.

Material:
-
Aluminium, 1050 legering
Den vanligaste legeringen för aluminiumplåt. God korrosionsbeständighet, form- och svetsbarhet. Stort användningsområde.

Tillval:
- Distanser, för snygg och enkel montering på vägg inomhus
- Färgad (folierad) framsida.
- Stiftad baksida för utomhusmontage eller mer permanent montage på vägg
- Häftämne/dubbelhäftande tejp.

metallbokstav


 

 
Aktuellt

Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Vi startar det nya året (2019) med att mobilanpassa vår webshop.Att ha en mobilanpassad webbshop blir allt viktigare då shoppingen via mobil ökar explosionsartat. Vi har nu uppdaterat vår webshop till responsiv design för att öka tillgängligheten och göra innehållet mer användarvänligt. En annan n...
Väggdekor med rustik och naturnäsa känsla.
Väggmonterade skyltar med ringpärmsfästen och plats för arbetsplatsinformation.
Namnskyltar med plats för eget pappersinstick med valfri text. Utmärkt att använda t.ex. som namnskyltar till kontoret. Skyltprofil i aluminium med kortsidor (sidstycken) i plast. Plats för namninstick med personnamn, rumsnamn, rubrik el dyl. i varje skyltlamell. Skyltens budskap är enkelt att...