Layout & dekor webshop

Bokstäver i aluminium

Dekorativa, konturfrästa bokstäver i aluminium


Fristående bokstäver och siffror att t.ex. använda som väggtexter och fasadbokstäver. Tillverkade i 1,5mm tjock aluminiumplåt som kan folieras i önskad färg (se tillvalen nedan).

Aluminiumbokstäverna kan med fördel monteras utomhus. Tål väder och vind bra, men kan svartna gradvis då det reagerar med luftens syre.

Material:
Vi arbetar med två olika aluminiumplåtar.

-
Naturanodiserad aluminiumplåt. Skyddande och smutsavvisande oxidskikt. Tål väder och vind bra. Används till de flesta utav våra bokstäver.

- Aluminium, 1050 legering.Tål väder och vind bra, men metallen är förhållandevis mjuk och därmed inte helt repfri. Ytan kan svartna gradvis då materialet reagerar med luftens syre. Går bra att lacka för tåligare yta.


Tillval:
- Distanser, för snygg och enkel montering på vägg inomhus
- Färgad (folierad) framsida.
- Häftämne/dubbelhäftande tejp.
 

 
Aktuellt

Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.
Glasdekor som släpper igenom ljus men samtidigt insynsskyddar.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Vi startar det nya året (2019) med att mobilanpassa vår webshop.Att ha en mobilanpassad webbshop blir allt viktigare då shoppingen via mobil ökar explosionsartat. Vi har nu uppdaterat vår webshop till responsiv design för att öka tillgängligheten och göra innehållet mer användarvänligt. En annan n...
Väggdekor med rustik och naturnäsa känsla.