Layout & dekor webshop

Bokstäver i aluminium

Dekorativa, konturfrästa bokstäver i aluminium


Fristående bokstäver och siffror att t.ex. använda som väggtexter och fasadbokstäver. Tillverkade i 1,5mm tjock aluminiumplåt som kan folieras i önskad färg (se tillvalen nedan).

Aluminiumbokstäverna kan med fördel monteras utomhus. Tål väder och vind bra, men kan svartna gradvis då det reagerar med luftens syre.

Material:
Vi arbetar med två olika aluminiumplåtar.

-
Naturanodiserad aluminiumplåt. Skyddande och smutsavvisande oxidskikt. Tål väder och vind bra. Används till de flesta utav våra bokstäver.

- Aluminium, 1050 legering.Tål väder och vind bra, men metallen är förhållandevis mjuk och därmed inte helt repfri. Ytan kan svartna gradvis då materialet reagerar med luftens syre. Går bra att lacka för tåligare yta.


Tillval:
- Distanser, för snygg och enkel montering på vägg inomhus
- Färgad (folierad) framsida.
- Häftämne/dubbelhäftande tejp.
 

 
Aktuellt

Textile frames är lösningen för snabb och enkel montering av utbytbar vepa av textil.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Ibland vill man meddela sin omgivningom att få vara ifred och inte bli störd.Har man en dörr att stänga så kan manhänga en skylt på dörrhandtaget.Skylten kan även användas som en påminnare.Passar såväl på hotellet, jobbet som i hemmet.Skylten är tillverkad i 3mm spvc plast med enkel eller du...
Väggmonterade skyltar med ringpärmsfästen och plats för arbetsplatsinformation.
Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.