Layout & dekor webshop

Frästa texter & logotyper

Frästa texter och logotyper får en skön 3D-känsla som ger stuns i budskapet. Denna ganska stilrena skyltlösning hamnar lätt i blickfånget hos mottagaren. Vi fräser i en mängd material och kan kombinera detta med våra övriga skyltlösningar.


Texter & logotyper frästa i skivmaterial

Texten/logotypen tillverkas genom att man konturfräser dess form i ett skivmaterial. Lämpliga material för inomhusbruk är t.ex. PVC, akryl (plexiglas) frigolit och borstad aluminium. Gemensamt för dessa material är att de inte väger så mycket och därför är enkla att montera på de flesta väggar. Aluminium och akryl lämpar sig ypperligt till utomhusbruk.

Läs mer om bokstäver i glasklar, högblank akryl (Plexi)>
Läs mer om bokstäver i snyggt, matt plastmaterial>

Texten/logotypen i sig är obelysta men kan naturligtvis kombineras med spotlights eller annan riktad belysning.Texten/logotypen kan monteras diktan mot väggen eller med distanser så att de kommer ut någon centimeter från bakgrunden.


Skyltlåda med utstående text/logotyp

Skyltlådan har en front som är tillverkad av aluminiumplåt som går att lacka i önskad kulör. De detaljer som man vill ska stå ut från skylten fräser man bort från aluminiumet varefter man tillverkar en motsvarande detaljer av 10 mm akryl. Akryldetaljerna kan beläggas med färgad folie innan de  monteras in i den urfrästa fronten. Om man väljer att LED-bestycka skyltlådan så kommer akryldetaljerna att lysa inifrån.

Aktuellt

Layout & dekor önskar kunder och leverantörer en riktigt skön julhelg! Under perioden lör 22:a dec till och med ons 2:a jan har vi stängt för julledighet. Vi hörs och ses 2019.  
Väggdekor med rustik och naturnäsa känsla.
Väggmonterade skyltar med ringpärmsfästen och plats för arbetsplatsinformation.
Namnskyltar med plats för eget pappersinstick med valfri text. Utmärkt att använda t.ex. som namnskyltar till kontoret. Skyltprofil i aluminium med kortsidor (sidstycken) i plast. Plats för namninstick med personnamn, rumsnamn, rubrik el dyl. i varje skyltlamell. Skyltens budskap är enkelt att...
Våra whiteboardtavlor består av en skrivyta och en hållare för namninstick. Utformningen varierar beroende på var tavlorna ska placeras; på väggen eller dörren intill kontoret, på de personliga skåpen i personalrummen eller kanske direkt på glaspartiet till konferensrummet. Vi skräddarsyr ...