Layout & dekor webshop

Frästa texter & logotyper

Frästa texter och logotyper får en skön 3D-känsla som ger stuns i budskapet. Denna ganska stilrena skyltlösning hamnar lätt i blickfånget hos mottagaren. Vi fräser i en mängd material och kan kombinera detta med våra övriga skyltlösningar.


Texter & logotyper frästa i skivmaterial

Texten/logotypen tillverkas genom att man konturfräser dess form i ett skivmaterial. Lämpliga material för inomhusbruk är t.ex. PVC, akryl (plexiglas) frigolit och borstad aluminium. Gemensamt för dessa material är att de inte väger så mycket och därför är enkla att montera på de flesta väggar. Aluminium och akryl lämpar sig ypperligt till utomhusbruk.

Läs mer om bokstäver i glasklar, högblank akryl (Plexi)>
Läs mer om bokstäver i snyggt, matt plastmaterial>

Texten/logotypen i sig är obelysta men kan naturligtvis kombineras med spotlights eller annan riktad belysning.Texten/logotypen kan monteras diktan mot väggen eller med distanser så att de kommer ut någon centimeter från bakgrunden.


Skyltlåda med utstående text/logotyp

Skyltlådan har en front som är tillverkad av aluminiumplåt som går att lacka i önskad kulör. De detaljer som man vill ska stå ut från skylten fräser man bort från aluminiumet varefter man tillverkar en motsvarande detaljer av 10 mm akryl. Akryldetaljerna kan beläggas med färgad folie innan de  monteras in i den urfrästa fronten. Om man väljer att LED-bestycka skyltlådan så kommer akryldetaljerna att lysa inifrån.

Aktuellt

Textile frames är lösningen för snabb och enkel montering av utbytbar vepa av textil.
Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.
Glasdekor som släpper igenom ljus men samtidigt insynsskyddar.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Vi startar det nya året (2019) med att mobilanpassa vår webshop.Att ha en mobilanpassad webbshop blir allt viktigare då shoppingen via mobil ökar explosionsartat. Vi har nu uppdaterat vår webshop till responsiv design för att öka tillgängligheten och göra innehållet mer användarvänligt. En annan n...