Layout & dekor webshop

Exteriör & interiör tågdekor

Vi är certifierade 3M™ MCS™ Garantier för både tillverkning och montage.

Oavsett om det gäller permanent eller temporär exteriör dekor, teknisk märkning, registreringstexter, lackschabloner, interiörskyltning så har vi en passande lösning.

Vår utrustning är godkänd av 3M och vi använder digitalskärsystem i olika bredder, digitaltrycksystem, screentrycklösningar, laminatorer m.m.

Vi har den rätta kunskapen att hantera film, tryckfärg, skyddslack, monteringstejp, kantlack, etc. Allt för att producera stora och små, högkvalitativa och certifierade dekorer.

3M certifierat system används för att på ett säkert sätt förbereda ytor för montage, säkerställa rätt placering av dekor och märkning.

Aktuellt

Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.
Glasdekor som släpper igenom ljus men samtidigt insynsskyddar.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Vi startar det nya året (2019) med att mobilanpassa vår webshop.Att ha en mobilanpassad webbshop blir allt viktigare då shoppingen via mobil ökar explosionsartat. Vi har nu uppdaterat vår webshop till responsiv design för att öka tillgängligheten och göra innehållet mer användarvänligt. En annan n...
Väggdekor med rustik och naturnäsa känsla.