Layout & dekor webshop

Exteriör & interiör tågdekor

Vi är certifierade 3M™ MCS™ Garantier för både tillverkning och montage.

Oavsett om det gäller permanent eller temporär exteriör dekor, teknisk märkning, registreringstexter, lackschabloner, interiörskyltning så har vi en passande lösning.

Vår utrustning är godkänd av 3M och vi använder digitalskärsystem i olika bredder, digitaltrycksystem, screentrycklösningar, laminatorer m.m.

Vi har den rätta kunskapen att hantera film, tryckfärg, skyddslack, monteringstejp, kantlack, etc. Allt för att producera stora och små, högkvalitativa och certifierade dekorer.

3M certifierat system används för att på ett säkert sätt förbereda ytor för montage, säkerställa rätt placering av dekor och märkning.

Aktuellt

Textile frames är lösningen för snabb och enkel montering av utbytbar vepa av textil.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Ibland vill man meddela sin omgivningom att få vara ifred och inte bli störd.Har man en dörr att stänga så kan manhänga en skylt på dörrhandtaget.Skylten kan även användas som en påminnare.Passar såväl på hotellet, jobbet som i hemmet.Skylten är tillverkad i 3mm spvc plast med enkel eller du...
Väggmonterade skyltar med ringpärmsfästen och plats för arbetsplatsinformation.
Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.