Layout & dekor webshop

Flygplansdekor

Vi har 3M Aircraft Marking Film certifiering för både produktion och montage samt egen utbildning av 3M godkända flygfoliemontörer.

Oavsett om det gäller permanent eller temporär exteriör profilering, teknisk märkning, registreringstexter, lackschabloner, interiörskyltning för mindre eller större bolag samt hela flygflottor, så har vi en passande lösning.

Vår utrustning är godkänd av 3M och vi använder digitalskärsystem i olika bredder, digitaltrycksystem, screentrycklösningar, laminatorer m.m.

Vi har den rätta kunskapen att hantera film, tryckfärg, skyddslack, monteringstejp, kantlack, etc. Allt för att producera stora och små, högkvalitativa och certifierade dekorer.

3M certifierat system används för att på ett säkert sätt förbereda ytor för montage. Säkerställa rätt placering av dekor och märkning. Att montera på ett riktigt sätt, för att uppnå full vidhäftning av dekor. Kantlackera på ett för flygsäkerheten godkänt sätt samt utföra nogrann efterkontroll av utförda montage.

Vi hjälper er gärna att:

• Ta fram tekniska ritningar och underlag helt anpassade efter företagets profilprogram om sådant finns.

• Anpassa dekorer, dekaler schabloner och skyltar efter er egen profil.

Vi håller ordning och hanterar era dekorer, schabloner, märkdekaler och interiörskyltar med stor noggrannhet.

Vi anser att väl uppmärkta dekaler och förpackningar underlättar en trygg hantering och uppmärkning av era flyg.

Listan på nöjda kunder är lång, men för att nämna några. SAS, SAS Braathens, Skyways, Gotlandsflyg, Novair, Air Europa, TAP, Air Baltic, etc.3M Aircraft Marking Film certifiering för produktion och montage av flygdekor

Se våra montörer in action i detta videoklipp från SASÖppna video i nytt fönster ›

Aktuellt

Textile frames är lösningen för snabb och enkel montering av utbytbar vepa av textil.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Ibland vill man meddela sin omgivningom att få vara ifred och inte bli störd.Har man en dörr att stänga så kan manhänga en skylt på dörrhandtaget.Skylten kan även användas som en påminnare.Passar såväl på hotellet, jobbet som i hemmet.Skylten är tillverkad i 3mm spvc plast med enkel eller du...
Väggmonterade skyltar med ringpärmsfästen och plats för arbetsplatsinformation.
Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.