Layout & dekor webshop

Skötselråd för hållbar dekor

104233-111 11PICT0016 2CIMG6324_ 3djurgardsglace 4DSC_0025 5DSC_0248 6helfoliering 7KDx2-1 8CIMG5631 9Novair 1 carwrap_wip Corvette

För att den nya dekoren ska hålla sig fin länge så gäller det att ta hand om den.


Före

1.) För att dekoren ska fästa på bästa sätt är det viktigt att bilen är ren. OBS! Tvätta eller vaxa inte med något som innehåller silikon eftersom det löser upp häftämnet i folien och gör att den lossnar.

2.) Har du en nylackerad bil så rekomenderar vi att du väntar minst tre veckor innan en dekoring. Annars finns det risk att lösningsmedlen i lacker löser upp häftämnet i folien.Efter

3.) För att dekoren ska hålla sig fin länge gäller det att den tvättas på rätt sätt. Detta är också något som vår produktgaranti är baserad på och förutsätter.

4.) Samtlig dekor kan tvättas med vatten och normalt bilschampo, men vänta i minimum 72 timmar med biltvätt efter det att bilen dekorerats.

5.) Folien kan högtrycktvättas. Minimiavstånd från munstycke till dekor = 50 cm. Ej högre vattentryck än 80 kg. Vid högtryckstvätt med varmvatten får vattentemperaturen inte överstiga 50º C. Tvättvinkel mellan munstycke och dekor skall vara 90º.

6.) Folien tål att köras i normal maskinbiltvätt och att borstar är regelmässigt rengjorda.

7.) Maskintvättens högtrycksagregat för inte ha högre vattentryck än 80 kg eller vara varmare än 50º C

8.) För borttagning av olja, bensin, tjära osv. rekommenderas normalt avfettningsmedel, vilket skall sköljas bort med vatten så inte rester ligger kvar och löser upp häftämne vid kanter och skarvar.

OBS! Avvikelser från de ovan nämnda instruktionerna kan medföra att folien lossnar och att garantin ej gäller.

Aktuellt

Textile frames är lösningen för snabb och enkel montering av utbytbar vepa av textil.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Ibland vill man meddela sin omgivningom att få vara ifred och inte bli störd.Har man en dörr att stänga så kan manhänga en skylt på dörrhandtaget.Skylten kan även användas som en påminnare.Passar såväl på hotellet, jobbet som i hemmet.Skylten är tillverkad i 3mm spvc plast med enkel eller du...
Väggmonterade skyltar med ringpärmsfästen och plats för arbetsplatsinformation.
Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.