Layout & dekor webshop

Vi skyltar och profilerar allt

104233-111 11PICT0016 2CIMG6324_ 3djurgardsglace 4DSC_0025 5DSC_0248 6helfoliering 7KDx2-1 8CIMG5631 9Novair 1 carwrap_wip Corvette

Digitalt tryckt eller skuren dekor, effektfilmer och skyddande laminat, enkla dekaler, hel eller halvfoliering så kallad Car Wrap. Valmöjligheten är stor liksom möjligheterna med foliering. Vi skyltar och profilerar allt från enstaka bilar, till hela vagnparker.

Med fordonsdekor får du en rullande reklamplats som redan är betald. Det är en bra och säker marknadsförare som även ger fordonet rätt känsla och seriositet.

3M är vår totalleverantör av vinylfolier till fordon, tåg och flyg. Detta borgar för trygga och nytänkande lösningar med hög kvalitet. Vi är ett 3M MCS certifierat företag, väljer du att anlita oss, så garanterar vi ett högkvalitativt resultat som håller länge. Som kund hos oss är din reklaminvestering är i trygga händer, med en total garanti för både produktion och montage.
 

Bildekor, dekaler & Car Wrap

Car Wrap är ett annat ord för helfoliering, dvs att man klär man in bilens utsida med folie som antingen har en solid färg el en printad dekor.

Car wrap, fordonsdekor & bildekor

Läs mer: Bildekor, dekaler & Car Wrap

Flygplansdekor

Vi har 3M Aircraft Marking Film certifiering för både produktion och montage samt egen utbildning av 3M godkända flygfoliemontörer.

Läs mer: Flygplansdekor

Exteriör & interiör tågdekor

Vi är certifierade 3M™ MCS™ Garantier för både tillverkning och montage.

Läs mer: Exteriör & interiör tågdekor

Dekor till buss, lastbil & släp

Stora budskapsbärare med stor genomslagskraft. Dekor som syns på långt håll.

Läs mer: Dekor till buss, lastbil & släp

Skötselråd för hållbar dekor

För att den nya dekoren ska hålla sig fin länge så gäller det att ta hand om den.

Läs mer: Skötselråd för hållbar dekor

Reflekterande folie

Ger 24 timmars synlighet åt reflekterande grafik.

Läs mer: Reflekterande folie

Aktuellt

  Nyhet i webshopen - Informationstavla med fack och snäppramar Storlek: b1220x1300Plats för 8st stående snäppramar i A4format samt 5st akrylfack för foldrar/broschyrer mm   Utförande: Tryck av egna rubriker och egen logotyp ingår i priset.   Material: Bottenskivan är en aluminiumkompositski...
Vi tillverkar akrylprodukter i flera modeller & storlekar. Kontakta oss för offert    
Textile frames är lösningen för snabb och enkel montering av utbytbar vepa av textil.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Ibland vill man meddela sin omgivningom att få vara ifred och inte bli störd.Har man en dörr att stänga så kan manhänga en skylt på dörrhandtaget.Skylten kan även användas som en påminnare.Passar såväl på hotellet, jobbet som i hemmet.Skylten är tillverkad i 3mm spvc plast med enkel eller du...