Layout & dekor webshop

Vi skyltar och profilerar allt

104233-111 11PICT0016 2CIMG6324_ 3djurgardsglace 4DSC_0025 5DSC_0248 6helfoliering 7KDx2-1 8CIMG5631 9Novair 1 carwrap_wip Corvette

Digitalt tryckt eller skuren dekor, effektfilmer och skyddande laminat, enkla dekaler, hel eller halvfoliering så kallad Car Wrap. Valmöjligheten är stor liksom möjligheterna med foliering. Vi skyltar och profilerar allt från enstaka bilar, till hela vagnparker.

Med fordonsdekor får du en rullande reklamplats som redan är betald. Det är en bra och säker marknadsförare som även ger fordonet rätt känsla och seriositet.

3M är vår totalleverantör av vinylfolier till fordon, tåg och flyg. Detta borgar för trygga och nytänkande lösningar med hög kvalitet. Vi är ett 3M MCS certifierat företag, väljer du att anlita oss, så garanterar vi ett högkvalitativt resultat som håller länge. Som kund hos oss är din reklaminvestering är i trygga händer, med en total garanti för både produktion och montage.
 

Bildekor, dekaler & Car Wrap

Car Wrap är ett annat ord för helfoliering, dvs att man klär man in bilens utsida med folie som antingen har en solid färg el en printad dekor.

Car wrap, fordonsdekor & bildekor

Läs mer: Bildekor, dekaler & Car Wrap

Flygplansdekor

Vi har 3M Aircraft Marking Film certifiering för både produktion och montage samt egen utbildning av 3M godkända flygfoliemontörer.

Läs mer: Flygplansdekor

Exteriör & interiör tågdekor

Vi är certifierade 3M™ MCS™ Garantier för både tillverkning och montage.

Läs mer: Exteriör & interiör tågdekor

Dekor till buss, lastbil & släp

Stora budskapsbärare med stor genomslagskraft. Dekor som syns på långt håll.

Läs mer: Dekor till buss, lastbil & släp

Skötselråd för hållbar dekor

För att den nya dekoren ska hålla sig fin länge så gäller det att ta hand om den.

Läs mer: Skötselråd för hållbar dekor

Reflekterande folie

Ger 24 timmars synlighet åt reflekterande grafik.

Läs mer: Reflekterande folie

Aktuellt

Layout & dekor önskar kunder och leverantörer en riktigt skön julhelg! Under perioden lör 22:a dec till och med ons 2:a jan har vi stängt för julledighet. Vi hörs och ses 2019.  
Väggdekor med rustik och naturnäsa känsla.
Väggmonterade skyltar med ringpärmsfästen och plats för arbetsplatsinformation.
Namnskyltar med plats för eget pappersinstick med valfri text. Utmärkt att använda t.ex. som namnskyltar till kontoret. Skyltprofil i aluminium med kortsidor (sidstycken) i plast. Plats för namninstick med personnamn, rumsnamn, rubrik el dyl. i varje skyltlamell. Skyltens budskap är enkelt att...
Våra whiteboardtavlor består av en skrivyta och en hållare för namninstick. Utformningen varierar beroende på var tavlorna ska placeras; på väggen eller dörren intill kontoret, på de personliga skåpen i personalrummen eller kanske direkt på glaspartiet till konferensrummet. Vi skräddarsyr ...