Layout & dekor webshop

Dataskurna texter & dekaler

I våra skärplottrar kan vi digitalskära logotyper, symboler och text i alla tänkbara utföranden och storlekar.Det finns en mängd olika folier att välja bland, allt beroende på kvalitetskrav och användningsområde. Vi kan skära dekaler i flera färger men det finns en brytgräns där det blir billigare att printa dessa i våra färgskrivare.

Våra folier kan delas in i tre huvudkategorier:

- Ekonomi / budgetfolier
- Mellaklassfolier
- Premiumfolier

Ska man foliera företagets bilar och vill ha totalgarantier på upp till 5 år så är det gjutna premiumfolier som gäller. Om däremot syftet är att skapa kortvariga kampanjer som regelbundet ska bytas ut och inte får kosta så mycket, så bör man välja en ekonomifolie som är kostnad effektiv och lätt och att byta ut.

Dataskurna dekaler kan också kombineras med digitaltryckta färgbilder.


Vi har goda kunskaper om dessa produkter och kan erbjuda 3M MCS totalgarantier mm.Aktuellt

Textile frames är lösningen för snabb och enkel montering av utbytbar vepa av textil.
Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.
Glasdekor som släpper igenom ljus men samtidigt insynsskyddar.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Vi startar det nya året (2019) med att mobilanpassa vår webshop.Att ha en mobilanpassad webbshop blir allt viktigare då shoppingen via mobil ökar explosionsartat. Vi har nu uppdaterat vår webshop till responsiv design för att öka tillgängligheten och göra innehållet mer användarvänligt. En annan n...