Layout & dekor webshop

Belysning, öljetter & montering

Vi har mer eller mindre permanenta monteringslösningar för banderoller. Aluminiumlister och spännramar, spännstroppar och rep. Enkla och smarta lösningar för effektivt montage.

Efter godkänt korrektur så producerar vi er banderoll och konfektionerar den enligt önskemål. Om så är beställt så levereras banderollerna helt kompletta med öljetter efter era önskemål, klara att montera. Komplettera gärna med belysning. Våra standard skyltspotar löser detta galant.

Aktuellt

Vi kommer hålla semesterstängt veckorna 28, 29, 30 och 31 (6 juli till 5 aug). 5 aug är vi tillbaka med full styrka. Trevlig sommar!
Skylt för byggarbetsplats, som informerar kring regler, föreskrifter och arbetsmiljö.
Glasdekor som släpper igenom ljus men samtidigt insynsskyddar.
Re-board är ett skivmaterial som är väldigt styvt och otroligt lätt. Re-board innehåller inga skadliga komponenter och är formstabil och kan återvinnas.
Vi startar det nya året (2019) med att mobilanpassa vår webshop.Att ha en mobilanpassad webbshop blir allt viktigare då shoppingen via mobil ökar explosionsartat. Vi har nu uppdaterat vår webshop till responsiv design för att öka tillgängligheten och göra innehållet mer användarvänligt. En annan n...